Pretraga

Pogledajte koje ste pjesme i podcaste najviše slušali u 2022. godini: Stigao je Spotify Wrapped

A- A+

Spotify Wrapped 2022 odnedavno je dostupan unutar aplikacije najpopularnijeg glazbenog streaming servisa, pa su društvene mreže već ‘zatrpane’ listama najslušanijih izvođača i pjesama. Uz standardne podatke o slušanosti, ove godine će vam Spotify reći i vašu – glazbenu osobnost.

Foto: Unsplash

Bliži se kraj godine, što znači da korisnici jednog od najpopularnijih glazbenih streaming servisa na svijetu, Spotifyja, mogu vidjeti (i)relevantne i zabavne statističke podatke o korištenju aplikacije te slušanosti.

Spotify Wrapped 2022 dostupan je čim se otvori aplikacija u obliku šarenog prozorčića koji vas mami da na njega kliknete. Klikom na njega, otvorit će se story format, koji će na interaktivan i zabavan način prikazati vaše najbolje izvođače, pjesme, koliko ste vremena proveli slušajući glazbu i slično.

Izdvojeni članak

Spotify dobiva konkurenciju? Ova društvena mreža bi uskoro mogla imati vlastitu streaming platformu

Sve statistike prilagođene su društvenim mrežama te se kao takve mogu vrlo lako podijeliti na Instagram, Facebook, Twitter i ostale platforme. Za razliku od prijašnjih godina, ovogodišnji Spotify Wrapped dolazi s potpuno novom music personality značajkom, koja vam na osnovu vaših podataka kaže koju glazbenu osobnost imate.

Također, potrebno je istaknuti i da novi Wrapped vraća ‘personalizirane’ poruke slavnih izvođača, poput Taylor Swift Billie Eilish, koje se mogu vidjeti ako se netko od njih nađe na vašoj listi najslušanijih izvođača, prenosi The Verge.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap