Pretraga

Pogledajte predstavu Tit Andronik u ZKM-u po povoljnim cijenama

A- A+

Snažna predstava Tit Andronik obilježila je prethodnu kazališnu sezonu. Podsjeća na goruće probleme današnjice, sljepilo vladara i pohlepu elita koje dovode do gubitka ljudskosti. ZKM je za izvedbe 22.1. i 23.1. spustio cijene, tako da nemate više izgovora za ne odlazak u kazalište!

foto: Marko Ercegović/ZKM

Ova predstava privukla je veliku pozornost javnosti, i to ne samo zbog snažna naslova – imena rimskog vojskovođe iza kojeg se kriju velika odlučnost i neslomljivost – nego ponajprije jer ta rijetko izvođena Shakespeareova tragedija traga za novim pogledima na pitanja s kojima se ne želimo suočiti, a svjesni smo da su nam od presudne važnosti: Koliko u padu čovjeka sudjeluju sudbina ili sreća, a koliko slobodna volja…

režija i montaža: Lovro Mrđen; snimatelj: Matej Subotić

Igor Vuk Torbica dobio je Nagradu hrvatskog glumišta  2018. za najbolje redateljsko dramsko ostvarenje za predstavu „Tit Andronik” Williama Shakespearea u produkciji ZKM-a.

U predstavi glume: Sreten Mokrović, Katarina Bistrović Darvaš, Rakan Rushaidat, Mia Melcher, Petar Leventić, Adrian Pezdirc, Dado Ćosić, Vedran Živolić, Frano Mašković, Jasmin Telalović, Robert Budak, Milivoj Beader.

I ovu predstavu ZKM je uvrstio u posljednji val siječanjskog popusta. To znači da predstavu možete pogledati po pristupačnoj cijeni od 30 kuna. Ova ponuda vrijedi samo za izvedbe u utorak 22.1. i srijedu 23.1. u 20 sati. U srijedu je izvedba s titlovima na engleskom jeziku.

Na predstavu je pozvao i glumac Sreten Mokrović.

Pogledajte predstavu Tit Andronik u ZKM-u po povoljnim cijenama
Share via
Copy link
Powered by Social Snap