Pretraga

Pogledajte u kakvim su (trash) filmovima debitirale hollywoodske zvijezde

A- A+

nextmovie.com

x-entertainment.com

Jeste li čuli za film Mio min Mio, ili možda Critters 3, a Mystic Pizza? Ako niste, nemojte se grist zbog toga, jer vjerojatno ni sami glumci koju su debitirali u njima ne žele da znate za njih.

Donosimo vam listu filmova u kojima su debitirale glumačke zvijezde Cameron Diaz, Christian Bale, Matt Damon, Keanu Reeves i Leonardo DiCaprio.

Critters 3

Sitni vanzemaljci ogromnog apetita će pojesti sve, ili svakoga, tko ima se nađe na putu. Borac protiv ovih nametnika je Josh, lik kojeg glumi Leonardo DiCaprio. Vjerojatno je i sam DiCaprio fasciniran koliko se njegova karijera razvila kada vidi kadrove njega i plišanih vanzemaljaca.

Mio min Mio

Christian Bale je bio Harry Potter osamdesetih. Usamljeni posvojeni dječak na čudesan način prelazi iz ovoga svijeta u fantastičan svijet u kojem je njegov otac kralj, a on princ Mio. U ovoj novoj dimenziji oslobađa djecu koju je zarobio zli vitez Kato. Bale zapravo u karijeri otišao daleko od svojeg debija. Onda je spašavao djecu od Viteza Katoa, a danas je Vitez Tame koji spašava Gotham.

The Mask

Cameron Diaz nije debitirala u nekom nepoznatom filmu B produkcije, već u The Mask, gdje je Jim Carry obavio vrhunski posao u glavnoj ulozi. Majstor blesavih faca doveo je ovaj film do gotovo kultnog statusa, no pitamo se je li to bilo dobro za Cameron. Čini se da kroz cijelu karijeru nije uspjela ponoviti uspjeh iz 21. godine života. Bilo je nekih zapaženijih pokušaja sa Charlijevim Anđelima, no najviše ljudi pamti Cameron baš iz druženja sa Maskom.

Mystic Pizza

– Mama, hoćeš ti ovo moje zeleno, je bio tekst sa kojim je debitirao Matt Damon. Glumac koji se kasnije proslavio ulogama u Good Will Hunting i Bourne serijalu tako je započeo svoju karijeru u niskobudžetnom filmu o odrastanju. Osim ove rečenice mladi Damon nije ni bio prisutan u filmu, ali bar može reći da nije bježao za plišanih igračaka, kao DiCaprio.

Flying

Drama o djevojci koja želi postati vrhunska gimnastičarka, bila je odskočna daska u svijet filma za mladog Keanua Reevesa. Mora se primijetiti da Keanu ipak ovdje ulazi u kategoriju onih koji su birali svoj prvi film, pošto je Flying bio nagrađivan na nekoliko međunarodnih festivala. Ili je jednostavno imao sreće. Uz to, njegova uloga nije bila samo sporadična, već je nosila zamjetan dio filma.

Možete na YouTubeu pogledati cijeli prvi film Keanue Reevesa.

Pogledajte u kakvim su (trash) filmovima debitirale hollywoodske zvijezde
Share via
Copy link
Powered by Social Snap