Pretraga

Poigrajte se ždrijebom za Svjetsko nogometno prvenstvo

A- A+

Poznato je svih 32 sudionika svjetskog prvenstva naredne godine u Brazilu te se sada iščekuje ždrijeb skupina koji će se održati šestog prosinca u mjestu Costa do Sauipe. Hrvatska je u drugoj jakosnoj grupi, a primjerice i Bosna i Hercegovina, dok su velikani poput Francuske i Obale Bjelokosti ‘plutajuće mine’ u trećoj. No, portal ultrazone.net odlučio je malo gatati sa ždrijebom te na osnovu nekoliko algoritama ponuditi svim korisnicima mogućnost da se poigraju i provjere kakvu bi sreću donijeli svome favoritu.

Ždrijeb skupina za Svjetsko prvenstvo u Brazilu održat će se šestog prosinca u mjesto Costa do Sauipe. Prolaskom Urugvaja u duelu dodatnih kvalifikacija, gdje su se ogledali s Jordanom, poznato je svih 32 sudionika natjecanja u zemlji sambe i lambade.

Izdvojeni članak

Halilović postao daleko najmlađi debitant Vatrenih

FIFA je već formirala i jakosne skupine uoči ždrijeba pa se tako Hrvatska našla u drugoj. Najlakša tri protivnika koja bi Vatreni mogli izvući iz drugih jakosnih skupina vjerojatno su Švicarska, Alžir i Južna Koreja, a najteži Brazil, Francuska te Sjedinjene Američke Države.

Na ovom linku, portal ultrazone.net odlučio je omogućiti korisnicima da se poigraju ždrijebom uoči stvarnog, koji će biti održan za 15 dana. Pogledajte kakvu biste vi sreću donijeli Vatrenima.

Copy link
Powered by Social Snap