Pretraga

Poker dama, torta i dirljiv oproštajni govor Tarika Filipovića za odlazak iz Potjere

A- A+

Nakon šest sezona i 826 epizoda, od kojih se zadnja prikazala sinoć, Tarik Filipović odlazi s mjesta voditelja Potjere. No, ne odlazi s Prisavlja, gdje će biti novi-stari voditelj kviza Tko želi biti milijunaš, koji se u jesenskoj shemi vraća na valove HRT-a.

Screenshot: HRT

Izdvojeni članak

Potjeru kakva će biti još večeras više nećete gledati: Ne propustite ju

Tarikovu posljednju epizodu uveličale su valjda po prvi puta četiri natjecateljice u kvizu, od kojih su tri dospjele u završnu Potjeru, gdje ih je Dean Kotiga ostavio bez novca.

Za svoju posljednju epizodu u voditeljskoj ulozi Tarik je dobio i prigodnu tortu, gdje njegov minijaturni lik leži na ploči Potjere, koji mu je uručila Morana na samom početku jučerašnjeg izdanja popularnog kviza. Tijekom uručenja, s Tarikom su se opraštali i ostali lovci.

– Tarik znam da si htio uzeti višu, ali kada si vidio tko su lovci i srednja nije loša, našalio se na početku Sučević Međeral.

Na samom kraju, Filipović je imao i dirljivi govor, u kojemu se zahvalio ekipi, a osobito legendarnom lovcu.

– Hvala mojim dragim lovcima, najprije velikom Mirku Miočiću, neponovljivom, koji nas je napustio na ovom putu, a ostao uvijek u našim mislima i srcima. Hvala mojim genijalcima koji su prave zvijezde ove emisije Morani Zibar, Krešimiru Međeralu Sučeviću, Mladenu Vukorepi i naravno Deanu Kotigi, lovcu znate ga iz Potjere, našalio se na kraju.

U sinoć prikazanoj epizodi, izvršena je i primopredaja dužnosti te se i novi voditelj pojavio na sceni.

– A ovu poziciju prepuštam kolegi i prijatelju Jošku Lokasu, najavio je Tarik.

Uz pozdravne riječi Lokas je rekao da ‘ovo nije Tarikovo zbogom nego doviđenja’ te da on samo čuva kuću dok se Tarik ne vrati.

Screenshot: HRT

Share via
Copy link
Powered by Social Snap