Pretraga

Poklanjamo jednu kartu za Sea Star Festival u Umagu

A- A+

Nakon svog nezaboravnog premijernog izdanja, Sea Star se vraća u Umag i ove godine održat će se od 24. do 27. svibnja. Sea Star festival svirat će u svojoj punoj snazi u sad već regionalno poznatoj laguni umaškog kompleksa Stella Maris u petak 25. i 26. svibnja, dok će četvrtak 24. biti dan zagrijavanja, a nedjelja 27. svojevrstan “after party”. Mi imamo jednu festivalsku kartu koja čeka jednog partijanera!

Sea Star Festival 2018.

Zacrtana misija festivala je prenošenje duha s omiljenih pozornica Exita uz originalni, morski pečat Istre. S nastupima najvećih svjetskih headlinera, vrhunskom produkcijom i više od 50.000 oduševljenih posjetitelja iz preko 70 zemalja, koji su tijekom četiri dana i noći prošli kroz festivalska vrata, Sea Star je osvojio i simpatije publike diljem svijeta, i čvrsto dokazao da je dostojan nominiranja za “Najbolji europski novi festival” na prestižnim EFA nagradama. Također, Sea Star Festival dobitnik je nagrade Ambasador za najbolji novi festival.

Sea Star, dio je jedinstvene EXIT festivalske obitelji, zajedno s nagrađivanim EXIT festivalom u Novom Sadu, kao i još tri festivala Sea Dance u Crnoj Gori, Revolution u Temišvaru, Rumunjska i Festival 84 na olimpijskoj planini Jahorina u Bosni i Hercegovini.

Ovogodišnji lineup čine velika imena poput Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Robin Schulz, Paul Van Dyk, Filatov & Karas, Tram11, After Affair, Krankšvester, Dječaci i mnogi drugi. Više pogledajte na linku. Festival počinje 24. svibnja i traje do 27. svibnja, a održava se u kompleksu Stella Maris.

Jednom sretniku darujemo festivalsku kartu. Sve što trebate napraviti jest poslati mail sa svojim podacima na nagradna@srednja.hr. Sretno!

Poklanjamo jednu kartu za Sea Star Festival u Umagu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap