Pretraga

Policija istražuje Harlem Shake snimljen za vrijeme avionskog leta

A- A+

Federal Aviation Administration (Savezni ured za zrakoplovstvo) u SAD-u istražuje Harlem Shake, snimljen u zarakoplovu na letu iz Colorada Springsa prema San Diegu. Naime, studentski frizbi tim fakulteta iz spomenutog grada u Coloradu, izveo je megapopularni ples, a FAA istražuje jesu li u zarakoplovnoj agenciji Frontier Airlines smjeli dopustiti ovakvu predstavu na letu.

Screenshot: YouTube

FAA (Savezni ured za zarakoplovstvo) u SAD-u istražuje snimku Harlem Shake nastalu za vrijeme leta u zrakoplovu tijekom veljače. Studentski frizbi tim iz Colorado Springsa, zajedno s ostatkom putnika, snimio je poznati ples, a video je potaknuo FAA, da istraži jesu li u zrakoplovnoj agenciji Frontier Airlines poštovali sigurnosne aspekte, piše latimes.com.

Izdvojeni članak

‘The Harlem Shake’: I Hrvatska se zarazila

Naime Harlem Shake senzacija je, koja je obišla svijest, a zapravo je zarazni ples koji traje 30 sekundi. U prvih 15 obično ga izvodi jedna osoba, dok ostali sudionici snimke nezainteresirano obavljaju različite radnje ili miruju. U drugih 15 sekundi događa se eksplozija kojoj se svi priključuju, a često su akteri kostimirani i maskirani.

Glasnogovornica Frontier Airlinesa rekla je da su tijekom snimanja Harem Shake u njihovom avionu, poštovani svi sigurnosni propisi.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap