Pretraga

Policija ulovila 18-godišnjeg lopova koji se ‘specijalizirao’ za krađe trgovina

A- A+

Policijska uprava međimurska ulovila je 18-godišnjeg lopova za kojega tvrde da se ‘specijalizirao’ za krađe trgovina. Mladića je prilikom nadzora cestovnog prometa zaustavila policija i pregledom automobila pronašli su stvari za koje se sumnjalo da su ukradene, a među njima je bilo slatkiša i suhomesnatih proizvoda.

police u trgovini i policijska rotirka

Foto: Unsplash

Kada je policija prilikom nadzora cestovnog prometa zaustavila vozilo čakovečkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 37-godišnjak s 18-godišnjakom na suvozačevom mjestu, u automobilu su pronašli prehrambene proizvode za koje se sumnjalo da su ukradeni.

– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 18-godišnjak nešto prije 17 sati iz trgovine mješovitom robom u Štrigovi ukrao razne vakuumirane suhomesnate proizvode i slatkiše, ukupne vrijednosti 67,87 eura, priopćila je PU međimurska.

Izdvojeni članak

Horor u Francuskoj, učenik nasred razreda izbo profesoricu nožem: Umrla je

Dodaju i kako je policija iz Policijske postaje Mursko Središće prethodno dovršila kriminalističko istraživanje nad spomenutim 18-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje produljenog kaznenog djela krađe.

– Naime, sumnja se da je početkom i sredinom siječnja ove godine u Selnici, iz trgovine mješovitom robom na Jelačićevom trgu, u tri navrata ukrao razne prehrambene i neprehrambene proizvode. Materijalna šteta prema dostavljenom odštetnom zahtjevu trgovačkog društva iz Malinske, procijenjena je na 370 eura, navodi PU međimurska.

Ističu kako je protiv mladića, za kojega tvrde da se ‘specijalizirao’ za krađe trgovina, podnijeta kaznena prijava te je nadležno državnom odvjetništvo podiglo optužnicu zbog počinjenog produljenog kaznenog djela krađe.

Copy link
Powered by Social Snap