Pretraga

Ponuda za učitelje/ice koja se ne propušta: Povedite učenike i studente na koncert, dobijete upad i piće

A- A+

Uobičajena je praksa škola da svoje učenike i učenice vode na razne fakultativne izlete koji uključuju posjet kazalištu, muzeju ili čak i kinu. Sve se to radi kako bi se podigla kulturna osviještenost mladih u Hrvatskoj. Ali zašto ne povesti jedan cijeli razred na koncert? Pogotovo kada vas zove Šajeta i zagarantira vam besplatno piće.

Foto: Facebook event – Šajeta – 27/01/2018 @Sax

Marketing je marketing, a neki bi sve učinili da privuku publiku. Cinestar tako nudi besplatnu ulaznicu i kokice učiteljima koji povedu svoje učenike na neku od projekcija filmova, primijetio je Šajeta na Twitteru, te iskoristio priliku da na sebi svojstven način pozove učitelje i učiteljice skupa s učenicima i studentima na koncert 27. siječnja u zagrebačkom Saxu.

U komentar je nadodao da učitelji i učiteljice mogu doći i bez učenika, da će ih ugostiti jer se bore ‘za svakog intelektualca u publici’. Duhoviti twitt na stranu, ovo je zapravo dobra tema za nadležne u školama da o njoj promisle, jer zašto se popularna kultura ne bi poučavala na primjeru i to odlaskom na koncert nekog kultnog benda, kao što je to Šajeta?

Copy link
Powered by Social Snap