Pretraga

Popularna aplikacija za dopisivanje uvela veliku novost, preko nje od sada moguća nastava

A- A+

Uz WhatsApp i Messenger, jedna od najpopularnijih aplikacija za brzu razmjenu poruka je Viber. I na toj platformi postoji opcija videopoziva, a od sada je kapacitet tog poziva 30 sudionika. Time će se, smatraju u kompaniji, ova aplikacija moći koristiti i za potrebe obrazovanja.

tipkanje_mobitel

Foto: Unsplash

Viber, jedna od vodećih mobilnih aplikacija u Hrvatskoj za brzu razmjenu poruka, objavio je kako proširuje kapacitet grupnih video poziva na 30 sudionika.

Maksimalan broj sudionika u videopozivu je 30

U priopćenju navode kako je u  doba novog normalnog i uzastopnih novih epidemioloških mjera koje su na snazi u cijeloj Europi, proširenje broja sudionika poziva na 30 sudionika ‘savršeno rješenje za potrebe obrazovanja, konzultacija nakon nastave, rada od kuće i veća obiteljska okupljanja’.

– Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka u Hrvatskoj i kako bi ostali relevantni i odgovorili na što više potreba naših korisnika u njihovim svakodnevnim situacijama, neprekidno poboljšavamo našu platformu. Nadamo se kako će kroz najavljeno povećanje kapaciteta naših video poziva ljudi postati još povezaniji i kako će uz Viber još uspješnije surađivati, izjavio je Atanas Raykov, izvršni direktor EMENA regije, Rakuten Vibera.

Izdvojeni članak

NCVVO otvorio grupu za maturante na popularnoj aplikaciji za dopisivanje

Kako aktivirati grupni poziv?

Kako bi aktivirali grupni video poziv korisnici trebaju pritisnuti ikonu ‘video’ na vrhu ekrana, jednostavno dodati još sudionika u poziv koji je u tijeku ili nazvati već postojeću grupu i odabrati sudionike.

Ova novost stiže nekoliko tjedana nakon što je Viber uveo novi raspored elemenata na računalima i mobitelima. Funkcija će biti dostupna za Android i iOS operativne sustave te će se moći koristiti na svim platformama. Iz kompanije poručuju i kako će se kapacitet grupnih poziva dodatno širiti tijekom idućih mjeseci.

Popularna aplikacija za dopisivanje uvela veliku novost, preko nje od sada moguća nastava
Share via
Copy link
Powered by Social Snap