Pretraga

Popularni YouTuber Baka Prase ostao bez kanala: ‘Ne može jadniji potez od toga’

A- A+

Ugašen je YouTube kanal Bogdana Ilića, poznatijeg na internetu kao Baka Prase. Popularni srpski YouTuber i reper koji je imao preko dva milijuna pretplatnika, oglasio se kratko na svom Instagramu o ovoj situaciji, rekavši da je dobio tri strikea na videima starim nekoliko godina.

Baka Prase. Screenshot: Instagram

Regionalne medije ove su srijede preplavile vijesti da je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ostao bez svog YouTube kanala s preko dva milijuna pretplatnika.

– Zbogom Baka Prase YouTube kanal. Udarena su mi tri strikea. Kanal mi je ugašen. Dobio sam strikeove na klipovima gdje sam gostovao na Pinku prije 4-5 godina. Ne može jadniji potez od toga, napisao je Baka Prase na svom Instagramu.

Izdvojeni članak

Baka Prase više nije na tronu: Prestigao ga je dosta kontroverzan youtuber iz Bosne

Da su videozapisi gostovanja na Pinku krivi, uopće nije čudno. Poznato je kako je Baka Prase bio je u sukobu s vlasnikom Pink TV-a, Željkom Mitrovićem, a nedavno je i najavio da će emitirati dokumentarni film o njemu.

Baka Prase je, podsjetimo, već godinama na meti kritika i optužbi da na YouTube kanalu promovira nasilje, blud i nemoral. Štoviše, krajem prošle godine bio je optužen i da je njegovo ponašanje utjecalo na smrt YouTuberice Kike. Sumnjiči ga se i za utaju poreza te internetske prevare.

Copy link
Powered by Social Snap