Pretraga

Posebno iritantni likovi u filmovima i serijama

A- A+

Gledajući neki film ili seriju sigurno ste ponekad pomislili kako vam neki od likova posebno ide na živce. Bilo da je riječ o izgledu, ponašanju ili samom načinu govora, postoje likovi zbog kojih vam se smuči inače jako draga serija ili film. Pogledajte u nastavku likove koji su najiritantniji, ali bez kojih radnja ne bi bila ista.

Tko se ne naježi kad čuje glas od Janice iz serije ‘Friends‘ ili mu se ne smuči život kad ugleda Bellinu kiselu facu u filmu ‘Twillight‘? U nastavku vam donosimo neke od najiritantnijih likova iz filmova i serija.

Janice (‘Friends’)

Najiritantniji lik u popularnoj humorističnoj seriji ‘Friends‘ je Janice, koja svojim umilnim glasom uspije i mrtve oživjeti. Većina fanova ove serije se naježi od svake scene u kojoj ona izgovori više od dvije riječi, ili se u gorem slučaju nasmije.

Patrice (‘How I Met Your Mother’)

Patrice je potrčkalo kojoj je uzor Robin, a svojom ljubaznošću i naivnošću ide na živce i Robin, ali i svima koji gledaju seriju ‘How I Met Your Mother‘. Dovoljno je samo pogledati njenu, uvijek nasmijanu, facu da vam skoči svaka dlaka na glavi.

Steve Stifler (‘American Pie’)

Film ‘American Pie‘ ne bi bio isti bez užasno iritantnog Stevea Stiflera. Osim što je perverzan, njegovih ruku djelo je svaka neugodna situacija u kojoj se našla nespretna ekipa. Najgora osobina koju Stifler posjeduje je ponašanje pubertetlije koji nikako da odraste i sazrije.

Bella (‘Twillight’)

Beživotna i smotana Bella iz popularne trilogije ‘Twilight‘ jedan je od filmskih likova zbog kojih dobijete živčani slom. Osim što joj treba 20 minuta da izgovori rečenicu koja ima uz predikat i subjekt, još koji dodatak, dovoljno je vidjeti onu kiselu facu zbog koje vam se ne mili živjeti.

Ruby Rhod (‘The Fifth Element’)

Chris Tucker u ulozi Rubyja Rhoda je naprosto nepodnošljiv. Popularna zvijezda u filmu ‘The Fifth Element‘ osim što izgleda kao strašilo, svojim ponašanjem uznemiruje i najflegmatičnije filmoljupce.

Austin Powers

Mike Myers kao tajni agent Austin Power je nešto što svakako ne trebate gledati ako vas je lako naživcirati. Od svih prethodno navedenih, Austin nosi titulu najiritantnijeg lika s televizijskih ekrana.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap