Pretraga

Poslastica za ljubitelje kvizova: Uskoro se održava jedno od najvećih kvizaških natjecanja u Hrvatskoj

A- A+

Manufactura i Fast facts udružili su svoje snage, ne bi li ljubiteljima kvizova pružili Zagreb Open, jedno od najvećih kvizaških natjecanja u Hrvatskoj. Ovaj ogromni kviz održat će se u Bikers beer factoryju u Zagrebu ove subote u 18 sati, a na njemu će sudjelovati 100 ekipa po maksimalno pet članova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fast Facts (@fastfactstrivia)

Dobra vijest stiže za ljubitelje kvizova. Ove subote, 20. svibnja u 18 sati, Bikers beer factory ugostit će Zagreb Open, jedno od najvećih kvizaških natjecanja u Hrvatskoj na kojem će sudjelovati čak 100 ekipa. Uz Manufacturu, kviz organizira i dobro poznati Fast facts, iza kojeg stoji Ivan Livančić, apsolvent farmacije.

Dakle, kao što je već spomenuto, u kvizu može sudjelovati 100 ekipa po maksimalno pet članova. Ivan nam je otkrio da je kotizacija po timu 20 eura, no dobra je vijest da će sve ekipe biti nagrađene vrijednim nagradama, od različitih pića i hrane, pa sve do kuglanja i vožnje kartinga.

– Kviz će biti podijeljen u četiri kruga sa 100 bodova i vrlo kreativnim kategorijama, a nakon proglašenja pobjednika za sve smo natjecatelje osigurali svirku, navode organizatori

Izdvojeni članak
fast facts

Ivan je organizirao treasure hunt u duhu serije Casa de Papel, a stoji i iza brojnih kvizova

Ivan je, inače, nedavno održao kviz na kojem je sudjelovalo 79 ekipa, što je vjerojatno najveći broj ekipa na istom mjestu u jednom kafiću u Hrvatskoj. Priznao nam je da je cilj Zagreb Opena srušiti taj rekord i postaviti temelje za još takvih budućih događaja.

Prijave na Zagreb Open moguće su putem brojeva telefona 099 327 7744 ili 091 613 3059 te Instagram profila Manufacture i Fast Factsa.

Copy link
Powered by Social Snap