Pretraga

Potjera za pamćenje: Natjecatelj odnio najveći iznos do sada!

A- A+

Potjera, koja je sinoć emitirana na HTV-u, ostat će upamćena po nekoliko stvari među kojima nije pokazano znanje. Na drugi dan Uskrsa, namjerno ili slučajno, okupljena je evanđelistička natjecateljska ekipa, koju su činili Matej, Marko, Luka i Ivan.

Screenshot: YouTube

Ipak, samo jedan od njih odnio je kući novac i to 135.000 kuna, što je do sada najveći pojedinačni osvojeni iznos. Uskrs si je njime popravio posljednji član ekipe, 37-godišnji pravnik Ivan iz Domagovića kod Jastrebarskog.

Izdvojeni članak

Maturant iz Slavonskog Broda nam otkrio na što će potrošiti 100.000 kuna osvojenih u Potjeri

Sjajnih deset odgovora u brzopoteznoj minuti

Premda je ekipa imala svoje svijetle momente, jer je primjerice jedan od igrača u brzopoteznoj minuti, odgovorio na osam pitanja, a na kraju jedini pobjednik na deset, završna potjera ostavila je gorak trag.

Naime, Ivan, koji ju je jedini uspio izboriti, odgovorio je na svega pet pitanja u dvije minute te tako osigurao šest koraka prednosti pred lovkinjom Moranom.

Na čuđenje Tarika i Ivana, kao i vjerujemo velike većine gledatelja, to se pokazalo dovoljnim za osvajanje uistinu primamljvog novčanog iznosa.

Lovkinja skupila deset pogrešaka u dvije minute

Kao što smo prethodno naglasili, Morana je u prvom dijelu kviza pokazala dobru formu, izbacivši tri od četiri ‘evanđelista’ u igri na ploči.

No, dolaskom Ivana u dvoboj na ploči, kriza lovkinje je počela. Krivo je odgovorila na čak tri pitanja te je tako preostalom natjecatelju omogućila da i uz par propusta, bez stresa dospije do završne potjere te pokuša osvojiti veoma primamljiv iznos.

Velika prilika pa njome uzrokovana trema, kao i uistinu težak set pitanja, Ivanu su donijeli šest koraka prednosti, što se pokazalo više nego dovoljno za pobjedu!

Potpuno dekoncentrirana lovkinja, dala je deset krivih odgovora u završnoj potjeri i tako bez problema omogućila pravniku iz Domagovića, da uz svega nekoliko vraćanja lovkinje, osvoji do sada najveći pojedinačni iznos u Potjeri.

Potjera za pamćenje: Natjecatelj odnio najveći iznos do sada!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap