Pretraga

Poznati glumac otkrio zašto je odbio tri velike uloge za kojima sada žali

A- A+

Dok bi se mnogi glumci rado našli na setu snimanja Supermana, Batmana i Spider-Mana, Josh Hartnett je odbio utjeloviti navedene superjunake. Otkrio je zašto nije htio prihvatiti uloge u, po mnogima, kultnim ili bar jako isplativim filmovima.

Iako mnogi misle da je većina glumaca pohlepna te da će prihvatiti bilo koju ulogu za koju im se nudi ogromna količina novca, Josh Hartnett je dokaz da to nije uvijek točno. Naime, ovaj glumac je odbio tri ponude koje bi rijetko tko odbacio – Batmana, Supermana i Spider-Mana.

Izdvojeni članak

Otkriveno tko će se sučeliti sa Supermanom kao novi Batman

– Znao sam da te uloge imaju potencijal definirati me, a to nisam htio. Nisam htio da me se doživljava kao Supermana do kraja moje karijere. Imao sam tada 22 godine, ali sam bio svjestan opasnosti, izjavio je Hartnett za Details.

Zbog takvih odluka, glumac je prekinuo suradnju sa svojim tadašnjim menadžerima i agentima, koji su se međusobno okrivljavali za Hartnettove propuste.

Da se u današnje vrijeme našao pred takvim ponudama, kaže da bi vjerojatno prihvatio ulogu nekog superjunaka. No, nakon velikih filmskih uspješnica poput ‘Pearl Harbor, ‘Black Hawk Down i Sin City, Josh Hartnett se u zadnjih desetak godina okrenuo nezavisnim filmovima.

Trenutno ga, pak, možete gledati u horor seriji ‘Penny Dreadful’.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap