Pretraga

Poznato još pet izvođača koji će nastupiti na Brucošijadi FER-a

A- A+

Polako se popunjava križaljka izvođača koji će nastupiti 12. studenoga na najvećoj brucošijadi u državi, onoj FER-ovoj. Uz kultni zagrebački bend Pips Chips & Videoclips, britku bosanskohercegovačku repericu Sassju, među najznačajnijim imenima koji će nastupiti na ovom događaju bit će i Kandžija i Gole žene!

foto: PR

Tako se dakle već najavljenom popisu izvođača na Brucošijadi FER-a, na kojem se nalaze Pips, Chips & Videoclips, Sassja, From Another Mother, Plastic Knives, Stereo Banana i Kotlovnica, pridružuje spomenuta slavonska hip hop atrakcija te Otrovna Kristina, JeboTon Ansambl, Kurve i BLAW:BLAW.

Izdvojeni članak

[XXL fotogalerija] Opće ludilo na Brucošijadi FER-a: Tri tisuće mladih tulumarilo do zore

Zbog Kandžije i Golih žena na lavabo više ne gledamo isto, a u svakom trenutku u glavi nam neprestano tutnji mantra „Nema labavo!“. Kandžija i Gole žene ostvarili su niz koncertnih i festivalskih nastupa diljem regije, nedavno su za „braću i sestre“ otišli odsvirati koju u Dublin, a u studenom se vraćaju u Zagreb pripremiti pravu hip-hop poslasticu.

Usput napominjemo da je jeftina serija early bird ulaznica rasprodana pa ih sada po cijeni od 65 kuna možete kupiti u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu. Prvih 100 posjetitelja koji svoju ulaznicu nabave u KSET-u, na poklon dobivaju Volim ljuto umak u specijalnom izdanju Brucošijade FER-a.

Brucoši FER-a svoje ulaznice mogu nabaviti po cijeni od 40 kuna isključivo u KSET-u uz predočenje e-indeksa.

Izdvojeni članak

Poznate cijene ulaznica i prve zvijezde koje će nastupiti na Brucošijadi FER-a

Za one željne tvrđeg zvuka tu je Otrovna Kristina koja je na regionalnu scenu vratila sirove, opake i ubojite riffove uz dvoglasno pjevanje. O ovom bendu teško je naći ikakvih informacija jer svoju tajnovitost drže na visokom nivou, ali jedno je sigurno – njihova glazba je poput otrova, kad ju probate, više nema povratka.

Uvijek vjerni KSET-ovi gosti konačno će zauzeti pozornicu na Brucošijadi FER-a! JeboTon Ansambl nastao je kao nusprodukt zagrebačkog JeboTon kolektiva, iza sebe ima mnoštvo klupskih i uličnih svirki, a njihove akustične melodije atmosferu čine prepunom pozitive i dobrih vibri.

Ovi zagrebački momci žare i pale iza vrlo promiskuitetnog imena s pjesmama upitnog morala. No, iako Kurve nemaju srama, imaju dovoljno energije da svojim galopirajućim punk/rokenrolom dignu na noge sve one koji su ujutro zaboravili popiti prvu kavu.

Na FER stiže i tročlani rap/trap/bass kolektiv BLAW:BLAW koji u svojoj produkciji i DJ-ingu pruža jedinstveno audiovizualno iskustvo i glazbi daje potpuno novu dimenziju.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap