Pretraga

Pratite prvu hrvatsku SF web seriju ‘Jugoistočno od Razuma’

A- A+

Među mladima su u posljednje vrijeme postale posebno popularne ‘non-budget’ web serije. Radi se o nastavcima od nekoliko minuta koji se objavljuju jednom tjedno, a od 3. prosinca prikazuje se prva hrvatska SF web serija ‘Jugoistočno od Razuma’.

www.facebook.com

Ratimir Rakuljid autor je prve hrvatske znanstveno-fantastične web serije pod nazivom ‘Jugoistočno od Razuma‘. S obzirom na sve veću popularnost internetskih serija u našoj regiji, ali i šire, vjerojatno će i ovaj naslov privući brojne fanove da svaki tjedan čekaju novi nastavak.

‘Jugoistočno od Razuma’ počela je s emitiranjem 3. prosinca u 21 sat, a kako autor tvrdi, ova non-budget serija nastajala je nekoliko godina.
Web nastavci, koje ćete imati prilike gledati na ovom linku, napravljeni su bez ikakve financijske pomoći, a jedini oslonac su tvorci pronašli na slobodnom vremenu pojedinaca, kao i dobroj volji i ljubavi prema SF žanru.

Prva sezona serije nazvana je ‘Fragmenti’, a sastoji se od sedam epizoda koje traju svega nekoliko minuta.

Prikazani prvi nastavak zove se ‘Kraj priče’ stoga provjerite hoće li vas nešto više od pet minuta zaintrigirati da nastavite pratiti ‘Jugoistočno od Razuma’.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap