Pretraga

Predsjednicu Kolindu oduševili uspjesi Dine Jelusića pa mu poslala pismo

A- A+

Pobjeda Dine Jelusića na najvećem svjetskom festivalu pjevača u Sočiju, kao i informacija da će se na američkoj turneji priključiti koncertnoj atrakciji Trans Siberian Orchestri, nije promaknula ni predsjednici Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović.

Montaža:srednja.hr

Štoviše, mladi zagrebački glazbenik ju je toliko oduševio, da mu je odlučila poslati pismo u kojem ga hvali te izražava uvjerenost u daljne uspjehe.

Izdvojeni članak

Na putu do raja: Dino Jelusić postao član slavnog američkog benda!

A u pismu egzaktno piše:

S velikim sam zadovoljstvom primila obavijest o tvom uspjehu na festivalu ‘New wave’ koji je održan 9. rujna 2016. i na kojem si osvojio publiku i žiri svojom autorskom pjesmom ‘Father’.

Ova pobjeda nastavak je tvoga uspješnoga glazbenog puta koji traje od osvajanja dječjeg Eurosonga 2003. do danas, uz veliku pomoć i potporu tvoje obitelji koja s tobom dijeli radost svakog uspjeha.

Želim ti uspješan nastavak studija na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i vjerujem da ćeš na turneji po Sjedinjenim Američkim Državama, još jedanput dokazati svoj talent, znanje i profesionalnost. Glazba je tvoj profesionalni i životni poziv, stoga vjerujem da će ti i u budućnosti donijeti zadovoljstvo i uspjeh.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap