Pretraga

Prekrasna gesta na poseban dan: Poznati YouTuber svojoj obožavateljici za maturalnu poklonio potpuni makeover

A- A+

Maturalne zabave poseban su događaj u životu svake srednjoškolke i većina njih potrudit će se da u toj noći, koju će pamtiti do kraj života, zablista u punom sjaju. Zna to i makeup artist i poznati YouTuber, Manny Mua koji je jednu svoju obožavateljicu za maturalnu zabavu odlučio počastiti potpunim makeoverom.

Manny i Tais| Screenshot: YouTube

Poznati YouTuber u svijetu ljepote čiji kanal broji gotovo pet milijuna pretplatnika, Manny Mua, jednu od svojih obožavateljica odlučio je iznenaditi na poseban način – poklonivši joj za maturalnu zabavu kompletan makeover.

Izdvojeni članak

Još nemaš ideju što odjenuti na maturalnu? Ova djevojka si je haljinu napravila sama i to od vreća za smeće

Djevojku Tais najprije je odveo do Beverly Hillsa, gdje je u luksuznoj trgovini imala priliku odabrati svoju haljinu iz snova. Potom ju je sam Manny našminkao prema njenim preferencijama, a nakon toga Tais je dobila i frizuru kakvu je željela.

– Ni u najluđim snovima nisam mislio da ću moći učiniti ovako nešto.  Presretan sam što smo moj tim i ja to uspjeli ostvariti. Tais je nevjerojatna djevojka i sretan sam što sam ovo mogao učiniti za nju, nadam se da ćemo ovo pretvoriti u jednogodišnji događaj, poručio je Manny.

Kako je izgleda ovaj fenomenalan i uzbudljiv dan kalifornijske maturantice pogledajte u videu koji slijedi.

Prekrasna gesta na poseban dan: Poznati YouTuber svojoj obožavateljici za maturalnu poklonio potpuni makeover
Share via
Copy link
Powered by Social Snap