Pretraga

Preminula omiljena zvijezda popularne serije Game of Thrones: ‘Neopisivo će mi nedostajati’

A- A+

Tužne vijesti stižu iz Velike Britanije. Poznata glumica i omiljena zvijezda serije Igra prijestolja, Diana Rigg preminula je u 82. godini života. U popularnoj HBO seriji glumila je Lady Olennu, sarkastičnog matrijarha kuće Tyrell. Posljednjih šest mjeseci borila se s opakom bolesti od koje je jutros, u toplini obiteljskog doma, okružena najbližima preminula. Iza nje ostaje bogata karijera, a njeni suradnici kažu da će im neopisivo nedostajati.

Diana Rigg kao Lady Olenna Tyrell u popularnoj seriji Game of Thrones
Foto: Youtube screenshot; Daemon Blackfyre 2.0

Diana Rigg, 82-godišnja britanska glumica utjelovila je sarkastičnu Lady Olennu, matrijarha obitelji Tyrell u megapopularnoj seriji Igra prijestolja. Jutros je u toplini svog doma preminula nakon šest mjeseci borbe s rakom, koji joj je dijagnosticiran u ožujku ove godine, piše The Sun

– Moja voljena mama preminula je jutros, mirno u snu, kod kuće okružena obitelji. Umrla je od raka koji joj je dijagnosticiran u ožujku. Zadnje mjesece života provela je reflektirajući se na svoj život van okvira, pun ljubavi, smijeha i dubokog ponosa u svoju profesiju, rekla je njena kći Rachael Stirling, koja je također glumica.

Rigg je glumila Emmu Peel u 51 epizodi Osvetnika u ’60-im godinama, te je ostala poznata i kao jedina ‘Bond djevojka’ koja se udala za Agenta 007, no biva ubijena nekoliko minuta nakon vjenčanja. U skorijoj prošlosti, glumila u seriji Victoria, a posljednja njena uloga upravo je ona iz serije Igra prijestolja.

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap