Pretraga

Preminuo legendarni Španjolac, čovjek koji je postao najpopularniji meme na svijetu

A- A+

Kako pišu strani mediji, Juan Joya Borja, čovjek s vjerojatno najpoznatijeg memea na planeti preminuo je u 66. godini života nakon duge bolesti.

Komičar i televizijska ličnost Juan Joya Borja, najpoznatiji kroz meme španjolskog lika koji umrie od smijeha, preminuo je u 66. godini života. Kako piše Vice, mediji su prenijeli da je uzrok smrti duga i teška bolest, uslijed koje je hospitaliziran još od prošle godine.

Poznat kao ‘El Ristas’, u doslovnom prijevodu ‘Smijeh’ zbog jedinstvenog, prepoznatljivog načina smijanja, Borja je postao popularan nakon što je nastupio u španjolskoj emisiji Ratones Coloaros. Tijekom intervjua s voditeljem Jesusom Quinterom, Borja je prepričavao smiješnu priču o tome kako je u mladosti na poslu bacao tanjure u ocean. Priča mu je bila toliko smiješna da ju je jedva uspio dovršiti kroz smijeh.

Emisija je objavila upravo taj smiješni dio snimke što je instantno postalo popularno u Španjolskoj. No, meme koji je preplavio doslovno cijelu planetu nastat će, navodi Vice, gotovo deset godina kasnije. Nekad tijekom 2014. godine ljudi su uploadali tu snimku s vlastitim titlovima koji su bili totalno nevezani za priču popularnog Španjolca.

Preminuo legendarni Španjolac, čovjek koji je postao najpopularniji meme na svijetu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap