Pretraga

Prijavite se za zanimljivu radionicu na FER-u kojoj će tema biti ‘Internet of Things’

A- A+

“Internet of Things” besplatna je nova radionica studentske udruga EESTEC LC Zagreb koja će se održati krajem listopada. Kao što i ime kaže, bavi se sve popularnijom tehnologijom Interneta stvari. Primjene ove tehnologije su svuda oko nas, od manjih hobističkih projekata, preko sve popularnijih i zastupljenijih pametnih kuća, pa do ozbiljnih industrijskih rješenja koje uvelike smanjuju troškove na svim segmentima. Radionica će pokriti osnovne metode umrežavanja uređaja, vrste mreža na koje se uređaji mogu spajati te osnovne razlike, prednosti i mane spajanja na pojedinu mrežu.

Sve više tvrtki iz cijeloga svijeta prepoznaje važnost Interneta stvari, a kao budući zaposlenici jedne od takvih tvrtki, pružamo vam izvrsnu priliku da se na vrijeme informirate o popularnom terminu “Internet of Things” i budete dio budućnosti.

Format radionice

Radionica će se održati od 26. do 30. 10., u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Sastoji se od 2 dana teorijskih predavanja, 2 dana vremena za rješavanje nagradnog zadatka te prezentiranja rješenja, dodjele nagrada i svečanog zatvaranja.

Kroz ovu radionicu pružamo vam mogućnost da naučite o jednom od najpopularnijih termina u inžinjerskoj struci i budete u toku s ostatkom svijeta, a pritom se dobro zabavite uz rješavanje zadatka te izbrusite vještine kao što su kreativnost, snalažljivost i rad u timu.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete pojedinačno ili s prijateljima u timu. Sudionici će za rješavanje zadatka biti podijeljeni u timove po 5 (ukoliko vaš tim ne sadržava 5 ljudi, popunit će ga organizatori s ostalim sudionicima koji ne pripadaju već popunjenim timovima).

Prijave se zatvaraju 17.10. u 23:59.

Prijaviti se možete na potonjem linku:

https://eestec.hr/iot/

Za više informacija obratite se možete na [email protected] i pratite objave na našim facebook i web stranicama:

facebook.com/IoTradionica/

eestec.hr/iot/

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap