Pretraga

Prije par godina na vozački ispit uvedena je ogromna novost: ‘Kandidat skoro ni ne zna da je tu’

A- A+

S početkom 2021. uvedena je velika novost u autoškole – polaganje ispita vožnje počelo se snimati kamerom. Krešimir Stunić, instruktor vožnje u Autoškoli Siget HAK, na društvenim mrežama poznatiji i kao Instruktor Trulac, otkrio nam da kandidati uopće ne primjećuju kameru. On je pozdravlja jer smatra da su ispiti radi toga korektniji.

@srednja_hr Mnoge maturante, uz polaganje ispita mature, ovog ljeta čeka i autoškola. Odnedavno se polaganje ispita vožnje snima, a legendarni instruktor Trulac otkrio nam je što misli o tome? Čitavu vožnju s Trulcem pogledajte na linku u opisu profila! #srednjahr #autoskola #instruktortrulac #vozackiispit #ispitvoznje #promet ♬ original sound – srednja_hr

S početkom 2021. HAK je predstavio veliku novost – sustav audio i video snimanja tijeka provedbe vozačkih ispita. Drugim riječima od tada se kandidatima polaganje ispita vožnje snima kamerom. Krešimir Stunić, na društvenim mrežama poznatiji i kao Instruktor Trulac, instruktor je vožnje u Autoškoli Siget HAK. U nedavnom razgovoru pitali smo ga je li ispit uvođenjem kamere postao stresniji za kandidate.

– Kandidat na ispitu ni ne zna da je tu kamera. Kad se ona pali, glas na kameri kaže ‘normal recording on’ ili ‘start recording’, tako nešto, i tek tu oni shvate da se snima. Da nema toga, čak možda ni ne bi skužili, kazao nam je Trulac.

Rekao je kako on pozdravlja kameru jer su ispiti fer i korektni radi toga, te da će onome koji zaista radi s kandidatom kandidat i položiti ispit.

Čitav razgovor s Trulcem pogledajte ispod:

Copy link
Powered by Social Snap