Pretraga

Pripremi se za poslovni svijet: Ulovi posljednju rundu radionica životnih i poslovnih vještina

A- A+

Treća godina projekta Coca-Colina podrška mladima bliži se kraju. Gotovo 2.000 mladih iskoristilo je ovu priliku i besplatno je sudjelovalo na radionicama usavršavanja poslovnih i životnih vještina. Među njih još uvijek i ti možeš stati, jer će do kraja godine ova radionica biti održana još četiri puta.

Radionica Coca-Colina podrška mladima ispunjena je pametnim igrama i timskim radovima | foto: Coca-Colina podrška mladima

Coca-Cola HBC Hrvatska prije tri godine pokrenula je projekt Coca-Colina podrška mladima kako bi mladim ljudima do 30. godine povećali šanse za zaposlenje. U ovoj, trećoj, godini projekta po prvi put su se mogli prijaviti i studenti, kojima ova radionica pruža ona znanja koja možda na faksu ne uče, a vrlo su tražena u procesu pronalaska posla.

Radionica Coca-Colina podrška mladima sastoji se od predavanja koja se održavaju kroz dva dana. Predavači su stručnjaci iz različitih područja poslovnog svijeta, a sama predavanja nisu ona klasična ex cathedra. Kroz pametne igre, grupne radove i mala natjecanja predavači na vrlo učinkovit način prenose znanja sudionicima. Istovremeno, samim sudionicima takva predavanja vrlo su inspirativna i zanimljiva, što su nam i sami potvrdili.

Na radionici ćeš naučiti i kako se ponašati i što reći o sebi na razgovoru za posao | foto: Coca-Colina podrška mladima

Gdje će se još održati radionice?

Do kraja godine, radionice će se još održati u Šibeniku, 18. i 19. studenog, u Osijeku 21. i 22. studenog te u Zagrebu u dva termina, 14. i 15. studenog i 5. i 6. prosinca. Prijaviti se mogu svi studenti i mladi nezaposleni do 30. godina.

Sudjelovanje na ovim radionicama je besplatno, a budući da je potrebno izdvojiti 8 sati dnevno, svim sudionicima je osiguran obrok, kava i beskonačna količina Coca-Cola napitaka.

Svi sudionici dobivaju potvrdu o sudjelovanju koju kasnije mogu priložiti uz životopis i motivacijsko pismo. Jedan od partnera ovog projekta je Grupa Selectio, vodeće tvrtka za ljudske potencijale u Hrvatskoj. Stručnjaci iz područja psihologije iz njihove tvrtke naučit će te kako napisati dobro motivacijsko pismo, kako se pripremiti za razgovor za posao, ali i kako otkriti što točno želiš od svoje karijere. Osim toga, budući da tijekom prijave na radionicu moraš priložiti svoj životopis, ova tvrtka će pohraniti tvoj životopis u svoju bazu podataka i dati ga budućim poslodavcima koji će tražiti zaposlenike. Na taj način možeš si osigurati priliku za razgovor za posao u budućnosti.

Prijaviti se možeš putem ove poveznice, a sve što trebaš je ispuniti obrazac sa svojim podacima i priložiti životopis. Požuri s prijavom, da ti netko drugi ne oduzme mjesto!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap