Pretraga

Profesor morao otkazati ispit zbog posta koji je na TikToku pregledan 80 milijuna puta

A- A+

TikTok sve je popularnija društvena mreža pa ne iznenađuje da ju, uz mlađe generacije tinejdžera počinju koristiti i oni malo stariji. Među njima je i profesor Josh Chasteen iz škole Lebanon Junior u Ohiou, koji je u tjednu prije zimskih praznika doživio veliku popularnost na mreži – zbog jednog posta kojeg je pregledalo skoro 80 milijuna ljudi morao je otkazati ispit.

Screenshot: TikTok

– Rekao sam svojim učenicima da ću otkazati posljednji test ako profesionalni sportski tim komentira ovaj post, napisao je profesor Josh Chasteen iz škole Lebanon Junior u Ohiou na svom kratkom videu koji je objavio na TikTok-u.

U trenucima kada je objavio ovaj post, netom prije zimskih praznika, zasigurno nije ni zamišljao koliko će odgovora na njega dobiti.

 

@mr_chasteen101 Will their Christmas wish come true?? #HappyHolidays #fyp ♬ original sound – keely

Vrlo brzo počeli su se nizati odgovori poznatih sportskih timova, ali i sportskih organizacija – na video su odgovorili sa službene stranice Detroit Lionsa, NFL-a, Patriotsa, NASCAR-a, WNBA-a, San Antonio Spurs-a, a komentiran je čak i sa službenog profila Olimpijskih igara.

Nakon toga profesor je snimio još nekoliko TikTok-ova s učenicima, pojavili su se i na najpoznatijem sportskom kanalu ESPN, a u konačnici je njegov video prikupio 76,6 milijuna pregleda i 12 milijuna pregleda te 222 tisuće komentara. Nakon svega profesoru nije preostalo ništa drugo nego da ispuni svoje obećanje – ispit je u konačnici otkazan.

@mr_chasteen101This week has been quite a ride. The best part about it… NO TEST! Have a great break!♬ original sound – Jeremy Marinas

Share via
Copy link
Powered by Social Snap