Pretraga

Programer romantičar napravio web stranicu da zaprosi djevojku

A- A+

Nekad prije su se prilikom prosidbe cijenili kreativni potezi poput pjevanja pod prozorom ili dolaska u kuću potencijalne nevjeste i prošnje njene ruke kod oca. Međutim u 21. stoljeću kad su svi na Facebooku su se i načini prošnje prilagodili modernim vremenima. Tako je jedan softverski konzultant napravio web stranicu Marijaudajsezamene.com na kojoj je upitao svoju dragu hoće li provesti s njim život. Zanimljivo je i da ga posjetitelji stranice mogu podržati u naumu.

Bojan Đuričić Đura je softverski konzultant koji je na kreativan način odlučio zaprositi svoju voljenu Mariju Đukić. Za portal netokracija.com je objasnio zašto je baš odlučio napraviti web stranicu na kojoj čitatelji mogu podržati njegov čin.

– Razmišljao sam kako da podijelim svoju (i našu) sreću sa ljudima, na neki zabavan način. Nisam htio ono tipično, da javim svima da sam je zaprosio, ili da promijenim status na Facebooku, ispričao je Đura i dodao kako je imao razne ideje, no kako se bavi dizajnom i web programiranjem ovo je bio nekako najbolji način za njega. 

Na stranici možete podržati Bojanovu ideju, a dosad je za njega kliknulo već gotovo dvije i pol tisuće ljudi.

Bojanu je za izradu stranice trebalo oko pet dana, a ovdje ga možete posjetiti i podržati njegovu odluku.

Programer romantičar napravio web stranicu da zaprosi djevojku
Share via
Copy link
Powered by Social Snap