Pretraga

Proizvedena narukvica budućnosti koju možete iskombinirati sa svakim komadom odjeće

A- A+

Mađarska tvrtka Liber8 proizvela je pametnu, narukvicu budućnosti koja bi mogla otkloniti dvojbe oko kombinacije odjeće i nakita. Naime, zahvaljujući posebnom čipu i suvremenoj elektronici na zaslonu ovog uresa je moguće prikazati nebrojene dizajne te se narukvica tako prilagođava želji posjednika. Najbolje od svega, iako ima zaslon nije na baterije ili punjenje.

Mnogi su si vjerojatno nekada poželjeli promjenjivi komad nakita, koji će se moći prilagoditi prigodi i odjevnoj kombinaciji. Zahvaljujući mađarskoj tvrtci Liber8, ove maštarije postale su stvarnost.

Izdvojeni članak

Uz Pametni ormar srednjoškolki do najbolje odjevne kombinacije

Naime, oni su proizveli narukvicu budućnosti koja zahvaljujući posebnom čipu i suvremenoj elektronici na zaslonu, može prikazati nebrojenu količinu uresa, piše HRT

Ne manje bitna je i okolnost da zahvajujući najnovijim tehnološkim dostignućima nije na baterije ili punjenje.

Ovaj komad nakita tek je krenuo u osvajanje tržišta te Liber8 mobilizira čitav tim umjetnika i dizajnera koji će je dorađivati.

Uz profesionalce, mogućnost da postanu dizajneri, ako to požele imaju i kupci odnosno korisnici.

Još nije poznato koliko će narukvica stajati, no iz mađarske tvrtke su uvjereni kako će se velike modne kuće pomamiti za ovim komadom prilagodljivog nakita.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap