Pretraga

Proljeće je u znaku prugica

A- A+

S dolaskom proljeća mnogi iz svojih ormara izvlače vesele boje i uzorke i kombiniraju ih u raznim varijantama. Ovog proljeća hit su prugice, i to jednobojne i raznobojne, one različitih debljina pa čak i kombiniranje prugica na prugice. Međutim s prugastim kombinacijama ne treba pretjerivati da ne izgledate kao Bubimir.

Iz ženskih i muških ormara ovog proljeća će se najviše izvlačiti garedoroba u znaku prugica i to u svim mogućim varijantama. Osim što mogu vizualno izdužiti tijelo, ako i nemate u ormaru prugičaste odjeće, dućani su prepuni majica, hlača, haljina i sakoa upravo u prugastom uzorku.

Prugaste hlače

Okomite pruge izdužuju tijelo, a što su prugice na hlačama tanje to ćete vitikije izgledati. Ukoliko kombinirate hlače s živim bojama prugica, preoporučamo neku neutralnu jednobojnu majicu.

Majica s različitim prugicama

Odjevni predmeti koji ne slijede pravila – prugice koje su raspoređene na majici ili hlačama bez nekog rasporeda odlično odgovaraju uz jednostavni casual izgled. Neobične rasporede pruga najbolje je kombinirati s jednostavnim odjevnim predmetima, nikako ne s točkicima, jer će biti previše uzoraka na jednom mjestu.

Prugice na prugice

Ova kombinacija odnosi se samo na one hrabrije. Ukoliko imate prugaste gornje i donje dijelove garderobe, možete ih spajati. Nastojite ih kombinirati tako da imate pruge sličnog rasporeda ili boja, kako bi to u konačnici izgledalo složno, poput primjera na fotografiji.

Modni detalji na prugice

Ukoliko niste pretjerani ljubitelj pruga na odjeći, uvijek možete iskombinirati ovaj uzorak na nekom od modnih detalja. Tenisice, cipele, novčanici, torbe ili ruksaci ili pak nakit, samo su neki od popratnih dijelova garderoba koji mogu vrištati u šarenim prugama. Međutim, ako imate prugasti ruksak ili tenisice, nastojite ne odjenuti se potpuno u pruge, jer ćete izgledati kao Bubimir.

Proljeće je u znaku prugica
Share via
Copy link
Powered by Social Snap