Pretraga

Proslavite početak školske godine uz srednjoškolsku ESPR inicijtivu

A- A+

Treće izdanje ‘Eat, Sleep, Party, Repeat’ održat će se i ove godine u Križevcima kako bi se proslavio početak nove školske godine. Bogat program, sportski i edukacijski, uz zabavu bez turbo-folka možete pratiti u Klubu kulture. Glavni je događaj party 12. rujna, a za dobru glazbu pobrinut će se  DJ Judge.

ESPR

Inicijativa ‘Eat, Sleep, Party, Repeat’ ove godine se održava od 12. do 20. rujna, a organizirala ga je Udruge studenata Koprivničko-križevačke županije. Projekt će se održati u Klubu kulture u Križevcima, a sav novac od kotizacija, tombola i upada ide u dobrotvorne svrhe.

Udruga je organizirala promociju kulturnih, sportskih i neformalnih okupljanja, promociju mladih umjetnika te pomoć organizacijama i učenicima koji se teško školuju putem humanitarnih akcija. Osim predavanja o Udruzi studenata Koprivničko-križevačke županije, moći ćete se uključiti u turnire u nogometu, košarci, pikadu, stolnom tenisu, stolnom nogometu, beli, PES-u i od ove godine u odbojci. Događaj koji se najviše očekuje je party u subotu, 12.9. u Klubu kulture, gdje će se mladi moći zabaviti bez turbo-folka i ojačati prijateljske odnose između škola, a više o rasporedu događanja možete pročitati na Facebooku.

ESPR inicijativa

Eat, Sleep, Party, Repeat je neprofitna učenička inicijativa osnovana 10.10.2014. u Križevcima, a nositelj projekta je Udruga studenata Koprivničko-križevačke županije. Inicijativa je pokrenuta s ciljevima edukacije učenika kroz zabavu, pružanja glazbene alternative mladima, vršnjačke pomoći i poticanja međuškolskih prijateljskih odnosa. Inicijativa se bavi i promocijom i organizacijom kulturnih, sportskih i neformalnih okupljanja, promocijom mladih umjetnika, organizacijom humanitarnih akcija za učenike koji se teško školuju i promicanje zdravog života kroz sport. Inicijativu možete pratiti na Facebook stranici.

Copy link
Powered by Social Snap