Pretraga

Provedite ljetne praznike aktivno: Objavljen program besplatnih sportskih aktivnosti za učenike

A- A+

Školski sportski Savez Grada Zagreba za vrijeme ljetnih praznika organizira program besplatnih sportskih aktivnosti za učenike osnovnih i srednjih škola, Odmorko ljeto 2022.

Foto: Unsplash

Ako ljetne praznike ne provodite na moru, ne očajavajte, jer je Školski sportski savez Grada Zagreba (ŠSSGZ) u okviru programa Odmorko pripremio niz besplatnih sportskih aktivnosti za učenike osnovnih i srednjih škola.

Učenici će moći sudjelovati u aktivnostima slobodno plivanje i usavršavanje plivačkih tehnika na Zimskom plivalištu Mladost i bazenu Jelkovec, kao i samo u slobodnom plivanju na bazenima Iver, Svetice, Utrina, ŠRC Šalata i PVC Mladost.

Oni koji ipak nisu obožavatelji plivanja, mogu se okušati u odbojci na pijesku, kuglanju, sportovima s frizbijem, mačevanju, streljaštvu, teakwondou, squashu, raftingu, triatlonu, tenisu i ragbiju. Za avanturiste, ŠSSGZ u sklopu programa organizira i Odmorko poludnevni kamp te Tajne Medvednice.

Izdvojeni članak
zoran tomić i zlatko dalić

Sveučilište svečano otvorilo sportsku dvoranu: Nazvali je po izborniku reprezentacije Zlatku Daliću

Na pet lokacija u Gradu Zagrebu, OŠ Malešnica, OŠ Marina Držića, OŠ Odra, OŠ Alojzija Stepinca i OŠ Izidora Kršnjavoga, provodi se i program Sportski praznici, čiji je cilj uključivanje što većeg broja djece u organizirani oblik tjelesne aktivnosti.

Za aktivnosti su potrebne prijave preko internetske stranice Saveza, a za sudjelovanje je potrebno predočiti važeće iskaznice ili zahtjeve za izradu iskaznice ŠSSGZ-a.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.15 MB]

 

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap