Pretraga

Provjerite detaljan raspored i satnicu nastupa kao i tlocrt faksa za sutrašnju Brucošijadu FER-a

A- A+

Najiščekivanija brucošijada godine, sasvim se približila svome održavanju. Sutra navečer od 20 sati zagrebački Fakultet elektrotehnike i računarstva, pretvorit će se u više pozornica te će po običaju ugostiti nekoliko tisuća mladih. Organizatori Brucošijade FER-a, koja odavno nije samo party dobrodišlice za novake na tom faksu, objavili su raspored i satnicu nastupa, kao i tlocrt zgrade, što vjerujte nije nevažno, jer smo se i sami prethodnih godina gubili u svim tim dugim, katkada i mračnim hodnicima i prostorijama. Ulaznica je ostalo svega 200 te će se one prodavati isključivo na ulazu.

Kao što smo već spomenuli ulaz će se otvoriti sutra, 4. studenog od 20 sati. Od najzvučnijih imena istaknimo kako će Edo s bendom nastupiti od ponoć i 10, Živo blato od 1 i 50 te Krankšvester od 3 i 15.

Ostale satnice pogledajte u vizualu ispod.

Ove godine će Fakultet elektrotehnike i računarstva ugostiti 17 izvođača na tri stagea. U već standardnoj ponudi naći će se i kino, a klub KSET preuzet će ulogu plesnog podija na kojem će  se posjetitelji zabavljati do sitnih jutarnjih sati.

Izdvojeni članak

[XXL fotogalerija] Opće ludilo na Brucošijadi FER-a: Tri tisuće mladih tulumarilo do zore

Za širenje dobrih vibri na ovogodišnjoj Brucošijadi zaduženi su Krankšvester, Živo Blato, Alen Vitasović, M.O.R.T., Lika Kolorado, Chui, Dementronomes, Svemirko, Straight Mickey and the Boyz, Bruto Geto, Kočnica, Peglica i Komandos, Edo Maajka s bendom i Gužva u 16-ercu, dok nas na trećem stageu očekuje Filip Motovunski + MC Tone Tuoro i dva dub kolektiva, Slavonija Vibes Syndicate i Digitron Soundsysem.

 

Organizatori ovom prilikom donose satnicu i tlocrt ovogodišnje Brucošijade FER-a, a posebnu pažnju obratite na različite ulaze jer neće svi gosti ulaziti na FER kroz isti ulaz.

Na prostor Brucošijade FER-a nije dozvoljeno unositi pića ni hranu, a nakon što jednom uđete na prostor festivala, nije dozvoljen ponovni ulazak.

Sve karte namijene pretprodaji su rasprodane, a zbog velikog interesa će se na ulazu naći još 200 karata za one najbrže.

Provjerite detaljan raspored i satnicu nastupa kao i tlocrt faksa za sutrašnju Brucošijadu FER-a
Share via
Copy link
Powered by Social Snap