Pretraga

Provjerite koliko je ’50 nijansi sive’ zaradio u mjesec dana prikazivanja u Hrvatskoj

A- A+

Uz velike najave i očekivanja, blockbuster ’50 nijansi sive’ pretpremijerno je prikazan 11. veljače u hrvatskim kinima. Sva pompa koja se digla, bila je potpuno opravdana, obzirom da je ovaj film kontroverzne tematike imao najbolje otvaranje u kinima u povijesti Hrvatske. Naime nakon prvog vikenda prikazivanja, film ’50 nijansi sive’ zaradio je 2 237 565 kuna, a pogledalo ga je 66 545 ljudi. Mjesec dana nakon pretpremijere zarada se popela na 4 370 139 kuna.

Dosta se koplja slomilo na filmu ’50 nijansi sive’ kao i u ostalom na istoimenom romanu, engleske spisateljice skrivene iza muškog pseudonima E. L. James. No sva ta previranja i pompa nisu nimalo odmogli uspješnosti ove knjige i filma. Naprotiv u hrvatskim je kinima ’50 nijansi sive’ film koji je imao najbolje otvaranje svih vremena kada je riječ o zaradi od prikazivanja u kinima.

Izdvojeni članak

Oprez: ’50 nijansi sive’ može biti opasna po zdravlje

U prvom vikendu, koji je doduše zakvačio i Valentinovo, film je zaradio 2 237 565 kuna, a pogledalo ga je 66 545 osoba.

Kako je danas mjesec dana od prepremijernog prikazivanja, zanimalo nas je na koliko se popela zarada ovog blockbustera.

Irena Jelić iz odnosa za javnost tvrtke Blitz film i video, koja je distributer ’50 nijanse sive’, otkrila nam je da se po posljednjim ažuriranim podacima (9. ožujka) zarada popela na 4 370 139 kuna, a film je pogledalo 138 043 gledatelja.

Provjerite koliko je ’50 nijansi sive’ zaradio u mjesec dana prikazivanja u Hrvatskoj
Share via
Copy link
Powered by Social Snap