Pretraga

Provjerite tko će još nastupati na FER-ovoj brucošijadi i osvojite besplatnu kartu

A- A+

Organizatori FER-ove brucošijade, nakon prve polovice, obznanili su tko je sljedeći niz glazbenika koji će zabavljati sve prisutne. U prostorijama zagrebačkog FER-a 8. studenoga nastupati će sljedeća imena: Postolar Tripper, My Buddy Moose, Yesh (Chew the fat) feat. Remi (Elemental). Druga serija karata po cijeni od 60 kuna kreće u prodaju od 21. listopada, a ako budete brzi te odgovorite točno na jednostavno pitanje, možete ulaznicu dobiti besplatno.

Studenti koji željno iščekuju 8. studenoga kada se održava FER-ova brucošijada doznali su polovicu glazbenika koji će ih zabavljati, a organizatori su odlučili otkriti još nekoliko imena koja će nastupati na najpopularnijoj brucošijadi među zagrebačkim studentima.

Nova garnitura zabavljača

Uz već objavljene izvođače koji će zabavljati studente, ali i drugu populaciju koja je željna dobre zabave, svojim nastupom najiščekivaniju brucošijadu uzdrmat će i zadarski bend Postolar Tripper. Ovi momci u kravatama garantirano će vas rasplesati svojim ska reggae ritmovima.

Poznati su i prvi izvođači na elektro stageu. Yeshu, osnivaču poznatog zagrebačkog kolektiva Jabba Crew, pridružuje se frontmenica Elementala – Remi, no ovaj put u nešto drugačijem izdanju.

Nakon izvrsnih recenzija njihovog trećeg studijskog albuma, My Buddy Moose dolazi na drugi stage pružiti svim prisutinima dodatnu dozu rock’n’rolla.

Nagradna igra: Odgovorite na pitanje i osvojite kartu

Druga serija karata po cijeni od 60 kuna naći će se u prodaju 21. listopada, a iste možete nabaviti u KSET-u, Dirty Old Shopu, glazbenoj knjižari Rockmark i SC-u.

Međutim, budete li dovoljno brzi i točno odgovorite na sljedeće pitanje, možete osvojiti ulaznicu potpuno besplatno. Sve što trebate napraviti jest biti prva osoba koja će poslati točan odgovor na pitanje:

Tko od navedenih izvođača neće nastupati na FER-ovoj brucošijadi?

a) TBF

b) Debeli precjednik

c) Magazin

Odgovore šaljite na: nagradna@srednja.hr, a pobjednik će dobiti upute gdje i kada može podići svoju ulaznicu.

Provjerite tko će još nastupati na FER-ovoj brucošijadi i osvojite besplatnu kartu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap