Pretraga

Q4U: Zabavna aplikacija za upoznavanje novih ljudi

A- A+

Tim kreativnih mladih developera razvio je novu aplikaciju za spajanje ljudi. Q4U besplatna je aplikacija, a članovi se spajaju na temelju sličnih preferenca, ima 300 predefiniranih pitanja, prevedena je na čak deset jezika i sadrži filtere za blokiranje ljudi koji su vam naporni.

Foto: Q4U

Za sebe tvrde kako su skromna i samozatajna ekipa i ne bi se htjeli eksponirati, te bi htjeli da njihovo djelo govori umjesto njih. Radi se o ekipi developera koja je razvila aplikaciju Q4U, s ciljem upoznavanja novih ljudi.

Izdvojeni članak

Ova aplikacija reći će vam kako i koliko uništavate planet

Spaja vas s ostalim članovima sličnih preferenci

Princip je vrlo jednostavan, besplatno skinete aplikaciju i registrirate se. Nakon toga odabirete spol i dob osoba s kojima se želite dopisivati. Q4U spaja vas s najbližim članom koji odgovara vašim kriterijima i kojega možete pitati pet pitanja. Trik je da osoba s kojom se dopisujete na vaše pitanje može odgovoriti samo sa DA, NE ili MOŽDA. Nakon toga, ako želite možete početi s daljnjim razgovorom.

– Trenutno vas aplikacija spaja s najbližom osobom koja je online kad i vi i odgovara prvotnim kriterijima koje ste postavili, dakle spol i dob. Odgovarajući na pitanja unutar aplikacije vi zapravo kreirate svoj profil i s vremenom vas onda možemo bolje matchati. Na primjer, ljubitelje Justina Biebera jedne s drugima, jer najbolja nagrada Belieberovcima je još Belieberovaca, kaže nam Ivan, član Q4U tima.

Izdvojeni članak

Aplikacija studenata FER-a otkriva vam događanja u Zagrebu i okolici

Aplikacija pruža manje površno iskustvo od ostalih ovakvog tipa

Kažu i kako je njihova aplikacija bolja od ostalih jer pruža bogatije i manje površno iskustvo. Ostale aplikacije ovog tipa koriste fotografiju kako glavni ili jedini kriterij odabira sugovornika, a oni smatraju kako su djevojke zainteresiranije za osobnost osobe. Tako mogu iskoristiti filter pomoću kojeg će se riješiti napornih i čudnih momaka, a za dečke postoje simpatični ‘uleti’ za pokretanje razgovora. Sustav vas neće spojiti s istim članom dva puta, tako da kontakt morate razmijeniti odmah.

Aplikacija sadrži 300 predefiniranih pitanja i prevedena je na deset svjetskih jezika, a prvih nekoliko dana od plasiranja prošlo je dobro.

– Svakako imamo planove za proširenje ukoliko reakcija publike bude povoljna, no trenutno se u potpunosti koncentriramo na lansiranje i da to prođe dobro, kaže nam Ivan.

Više detalja o aplikaciji možete doznati na njihovoj web stranici. A za sve čitatelje portala Srednja.hr dečki imaju poseban poklon- svatko tko se registrira kodom “srednja” dobit će 20 dodatnih zvjezdica s kojima može rezervirati druge članove unutar Q4U-a!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap