Pretraga

Redatelj Star Treka omogućio teško bolesnom fanu uranjenu premijeru filma

A- A+


Izdvojeni članak

Video: Tinejdžer koji umire od raka, od voljenih se oprašta pjesmom

Redatelj novog nastavka Zvjezdanih staza J. J. Abrams oduševio je svijet svojom gestom. Odlučio je teško bolesnom obožavatelju Star trek filmova uranjeno prikazati novi nastavak, koji stiže u kina u svibnju.

Redatelj J. J. Abrams odlučio je Danu, teško bolesnom fanu Zvjezdanih staza prikazati novi nastavak pet mjeseci prije premijere. Vidjevši Danovu objavu na Redditu, u kojoj ističe veliku želju da pogleda bar najavu, Abrams se smekšao, kontaktirao Danovu suprugu i dogovorio prikazivanje filma. Inače ovaj redatelj poznat je po reputaciji da voli detalje svojih neprikazanih filmova držati u strogoj tajnosti.

Dan ima tumor na jetri, a još prije tri godine dijagnosticirana mu je leukemija, tako da mu liječnici daju jako male šanse da preživi do svibnja.

Prvi je vijest o ovoj iznimnoj redateljevoj gesti prenio Abramsov prijatelj, Grady Hendrix, osnivač i pisac njurškog Asian Film Festivala također putem Reddita:

– J. J. Abrams upravo je nazvao Danovu suprugu i ostavio joj poruku. Pokušat će za Dana organizirati prikazivanje. Ili cijelog filma ili devetominutnog promotivnog isječka. Nikad više neću reći niti jednu ružnu riječ o JJ Abramsu. Ozbiljno. Što se mene tiče on je odsad izvan dometa svake osude, napisao je Hendrix, a prenio Hit Fix.

U međuvremenu je Dan pogledao film, a supruga je prenijela na Redditu njegove impresije.

-Pogledao ga je prije par sati i oduševljen je! JJ Abrams je faca! Kad izađe film, kupit ću i kartu za Dana, napsiala je supruga, a prenio Independent.