Pretraga

Rekordan iznos osvojili u HTV-ovom kvizu!

A- A+

Sjajni četverac u sastavu Ivan Maslać, Neda Hajko, Drago Kudra i Igor Mavrin, osvojio je u sinoćnjem kvizu Potjera koji se prikazuje na HTV-u rekordnih 240 555 kuna, čime je svakom članu pripalo približno 60 tisuća i 138 kuna. U završnu potjeru su se dakle plasirali svo četvero te s 19 odgovora i nekoliko u reakciji na pogrešku lovca Deana Kotige obranili, a time i odnijeli rekordni novčani iznos.

Screenshot: YouTube

u 38. emisiji kviza Potjera koji se prikazuje na HTV-u nedjeljom i utorkom, sinoć su natjecatelji odnijeli rekordan iznos. Izvrsni četverac u sastavu Ivan Maslać, Drago Kudra, Neda Hajko, te Igor Mavrin, osvojio je 240 555 kuna, što dijeljeno na četiri iznosi po prilici 60 tisuća i 138 kuna.

Izdvojeni članak

Znastveni kviz koji je palo previše ljudi: Možete li ga proći?

Lovac Dean Kotiga imao je težak zadatak, u završnoj potjeri dostići 19 odgovora, koje su skupili natjecatelji. To se pokazalo ipak kao prevelik zalogaj, osobito kada se uzme u obzir da je odmah na prvom pitanju lovac dao pogrešan odgovor, koji je četverac znao i tako u startu otišao na nedostižnih 20 odgovora.

Najjačom karikom se među osvajačima pokazao Igor Mavrin, koji je u završnu potjeru donio iznos od 150 tisuća kuna izabravši veću lovčevu ponudu, a onda i tamo ponudio najveći broj točnih odgovora.

Inače spomenuti kviz, koji se prikazuje nedjeljom i utorkom na HTV-u zapravo je inačica popularnog kviza The Chase, koji se na britanskom ITV-ju emitira od 2009. godine.

Rekordan iznos osvojili u HTV-ovom kvizu!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap