Pretraga

Na renomiranoj listi najboljih na svijetu, hrvatski noćni klub zauzeo šesto mjesto

A- A+

Popularni DJ Magazine, koji se mahom bavi elektronskom muzikom, već godinama objavljuje ljestvicu 100 najboljih klubova svijeta pa su tako učinili i za 2019. Među top deset ovoga se puta našla Papaya, koja se nalazi na Zrću. U leđa noćnom i beach clubu Papayi gledaju primjerice berlinski Berghain te Pacha i Amnesia s popularne Ibize.

Culture Club Revelin Dubrovnik: izvor fotografije Facebook

A da je Zrće dostojno zvati se ‘hrvatska Ibiza’ svjedoči i podatak, kako su još dva tamošnja kluba našla svoje mjesto među prvih dvadesetak na spomenutoj DJ Magovoj listi, a još je jedan upao na ljestvicu top 100. Preciznije, Aquarius je zauzeo 19. poziciju, dok je Noa završila na 22. mjestu. Zrćanski Kalypso zauzeo je 56. poziciju.

Izdvojeni članak

Hrvatski noćni klub među deset najboljih na svijetu

 

Osim četverca s plaže Zrće, još jedan je hrvatski klub našao svoje mjesto na prestižnoj listi DJ Maga. Riječ je o dubrovačkom Revelinu, koji se nalazi na 32. poziciji.

Na prvoj poziciji već je drugu godinu za redom brazilski Green Valley, koji se reklamira kao raj za ljubitelje elektronske muzike, a prima vrtoglavih 12.000 posjetitelja.

Velikoj popularnosti i najvišoj poziciji na DJ Magovoj ljestvici Green Valleya, zasigurno je pridonijela činjenica, da ga je za vrijeme glasovanja reklamirao i Neymar, koji primjerice samo na Instagramu ima preko 113 milijuna pratitelja.

Pogledajte ljestvicu top 10 najboljih klubova svijeta u 2019. godini prema DJ Magazineu:

  1. Green Valley, Brazil
  2. Echostage, Washington D.C., SAD
  3. Ushuaïa, Ibiza, Španjolska
  4. HÏ IBIZA, Španjolska
  5. Zouk Singapore, Singapur
  6. Papaya, Hrvatska
  7. Octagon, Seoul, Južna Koreja
  8. Bootshaus, Köln, Njemačka
  9. Printworks, London, UK
  10. Berghain, Berlin, Njemačka
Na renomiranoj listi najboljih na svijetu, hrvatski noćni klub zauzeo šesto mjesto
Share via
Copy link
Powered by Social Snap