Pretraga

Reprezentacije koje će u Brazilu morati apstinirati od seksa

A- A+

Godinama unatrag često se raspravljalo o tome utječe li seks na performans vrhunskih sportaša te bi li prije velikih natjecanja oni trebali apstinirati. Kako god bilo, članovi nekih nogometnih reprezentacija morat će se suzdržati. Donosimo koje su to.

Uoči velikih sportskih natjecanja u javnosti se uvijek spekulira o tome trebaju li natjecatelji apstinirati od seksa ili ne. Interesantno je ipak kako je ne postoji ni jedno znanstveno istraživanje koje potvrđuje ideju da suzdržavanje od seksa poboljšava izvedbu sportaša. Svaki trener i reprezentacija o tome ima svoj stav, pa evo koje reprezentacije su dobile zabranu seksualnih odnosa za vrijeme trajanja svjetskog prvenstva u Brazilu.

Izdvojeni članak

Ovaj hit će hrvatski navijači pjevati u Brazilu

Meksikanci se moraju suzdržavati od svih seksualnih nagona

Tako CNN doznaje kako će Meksikanci i Nijemci apstinirati, dok će nogometaši bosanske reprezentacije smjeti tek masturbirati.

Miguel Herrera, trener Meksika, od svojih igrača zahtijeva da se suzdrže od seksualnih nagona te zabranjuje bilo kakvi seksualni aktivnost tijekom prvenstva.

– Ako nogometaš ne može proživjeti jedan mjesec ili 20 dana bez seksualnih odnosa, onda nije spreman za profesionalni nogomet. Svi igrači koje smo odabrali imaju dobre kvalifikacije, osvojili su velike stvari, bili su šampioni i znaju što želimo postići. Zbog toga nećemo na Svjetskom prvenstvu tražiti seks ili se seksati, idemo po ono po što smo došli, natjecanje koje nam daje priliku da ustanemo iznad svih i napravimo nešto stvarno veliko, odlučan je Herrera.

Izdvojeni članak

Sportska oprema za Svjetsko nogometno prvenstvo – toksična!

Bosanski nogometaši smiju masturbirati

Bosanskoj reprezentaciji njihov trener Safet Sušić poručio je kako u Brazilu neće biti seksa, no dozvolio je samozadovoljavanje, piše Daily Star.

– Mogu pronaći drugo rješenje, mogu čak i masturbirati ako žele. Ne zanima me što rade drugi treneri, ovo nije godišnji odmor, idemo tamo da bi igrali nogomet na Svjetskom nogometnom prvenstvu, rekao je Sušić.

Španjolci i Čileanci apstiniraju

Osim ove dvije reprezentacije, seks ne smiju upražnjavati niti Španjolci te Čileanci, dok brazilski trener Luiz Felipe Scolari ima detaljnije smjernice za svoje nogometaše.

Izdvojeni članak

Najinteligentniji nogometaši svijeta

– Igrači smiju imati normalan seks tijekom natjecanja. Obično se normalan seks izvodi na balansiran način, ali postoje drugi oblici, načini u kojima se izvode akrobacije. Stavit ćemo limit na to i upozoriti igrače, kazao je Scolari.

Amerikanci se smiju seksati koliko žele

Jedan od rjeđih koji nema ništa protiv seksualne razonode igrača na mundijalu je trener američke reprezentacije.

– Mislim da smo neformalni u svom pristupu tim stvarima. Njihove obitelji bit će s njima gotovo cijelo vrijeme. Bit će na utakmicama, dolaziti u hotel, roštiljati zajedno. Svaka nacija je različita. Igrao sam u zemljama gdje ne vidiš svoje žene i djevojke po dva mjeseca. Svaka reprezentacija i svaka zemlja to sređuje drugačije, ovisno o svojoj kulturi. Zbog toga poštujem meksički pristup jer to više dio njihove kulture u tom trenutku. Mislim da mi imamu grupu i okruženje koje je otvoreno i vrlo opušteni. Ali kada dođemo na teren trenirati ili igrati utakmicu, postajemo jako ozbiljni i bacamo se na posao, izjavio je Jurgen Klinsmann.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap