Pretraga

Od rockerice do romantičarke: Zablistaj u svom stilu na maturalnoj!

A- A+

Na maturalnoj večeri je najbitnije da se u odabranom outfitu osjećate ugodno, a to ćete postići odabirom odjeće koja najbolje odražava vaš stil. Zato sam izdvojila komade koji će zadovoljiti i onu rockericu u razredu, a i vintage curku koja svaki dan izgleda kao da je došla iz drugog desetljeća.

Uobičajeno je na maturalnoj večeri vidjeti cure u istim ili vrlo sličnim haljinama. Haljinama koje ne odražavaju osobnost i stil cure koju nosi jer u glavi većina ljudi ima sliku maturalnih haljina i kako trebaju izgledati. No, mi smo odabrali haljine, hlače, kombinezone, suknje itd. među kojima će svatko naći nešto prikladno za maturalnu, a i uspjeti istaknuti osobni stil.

Pretražila sam online dućane high street trgovina, ali i one naših proizvođača i dizajnera pa i nekih second hand/vintage dućana. Tako se cijene kreću od 200-1500 kuna, a vjerujem da ćete pronaći nešto za svoj ukus i džep.

KOMBINEZONI

Elegantni i cool, kombinezoni godinama vladaju modnim svijetom i to nas nimalo ne čudi jer odskaču od klasičnog odabira haljine, a opet s jednim odjevnim predmetom dobivate cijeli outfit. Iz galerije izdvajamo ovu Mango asimetričnu ljepoticu, a ostatak pogledajte u galeriji.

Mango 450 kn

HALJINE

Haljine su super odabir za razne stilove pa smo upravo takve i odabrali. Dugačke, kratke, šarene, kožne, široke, sve na jednom mjestu čekaju da se netko u njih zaljubi. Iz ove galerije odabirem crno-bijelo-crvenu BiteMyStyle haljinu u raznim uzorcima.

BiteMyStyle by Zoran Aragović
cijena na upit
foto: Fashion.hr/Goran Jukas

SUKNJE I HLAČE

Suknje su dobra prilika za igru sa svojim outfitom. Kombinirajte ju s raznim majicama kratkih rukava ako želite više casual look za maturalnu ili s bluzom/košuljom. Osim što su cool i udobne, hlače su odlična investicija za ubuduće. Uvijek se isplati investirati u dobar par hlača.

SAKO I TOP

Odaberite top uz hlače ili suknju koju ste odabrali pomoću ove galerije. U slučaju da ste odabrali upečatljivu suknju, basic gornji dio će vam najbolje pasati i obrnuto. Ako ste vješti u kombiniranju uzoraka i dobro manevrirate u eklektičnom stilu, oduševite s kombinacijom dva upečatljiva komada koja možda ne idu zajedno na prvi pogled.

 

Copy link
Powered by Social Snap