Pretraga

Ruksaci zbog kojih će vam pozavidjeti cijela srednja škola

A- A+

Još se sitno odbrojava do početka nove školske godine. Iako pomisao na ponovno sjedanje u školske klupe momentalno izaziva grč u želudcu, kraj kolovoza je svakako vrijeme za slatke muke oko kupnje knjiga, bilježnica i svih onih (ne)potrebnih detalja koji pak izazivaju grč u želudcu kod roditelja. Bilo kako bilo 5. rujna je pred vratima, a vama je potrebna nova školska torba kojom ćete osvojiti sve prisutne već prvim danom u školi.

Pinterest

Ruksaci su se odavno ustalili među srednjoškolcima pa tako neki biraju veće, neki manje, neki šarenije, neki tamnije. U svakom slučaju prije početka nove školske godine svima je u interesu imati sebi najljepši ruksak, posebice kod ženske populacije. S vremenom vam to obavezno ‘prijevozno sredstvo’ za knjige postane apsolutno nevažno, ali s prvim danima u novoj školi njemu pridajete itekako pozornosti.

Ako još nemate viziju kakav biste ruksak voljeli imati u novoj školskoj godini mi smo izdvojili nekoliko njih koji bi vam se mogli svidjeti. Djevojkama bi za oko ove godine mogli zapeti polukružni modeli u jednoj boji, poput smeđe ili pak šareni modeli. Čipka koja je ovogodišnji hit, također je našla svoje mjesto i na školskim ruksacima.

S druge pak strane, dečki će odabrati klasične modele zagasitih boja, a oni nešto razigraniji neće moći odoljeti super junacima ili ponovno popularnim Pokemonima. 

Copy link
Powered by Social Snap