Pretraga

Ružni likovi iz serija koji zapravo nisu ružni

A- A+

Svaki glumac se mora nositi sa činjenicom kako će vjerojatno u jednom trenutku svoje karijere morati glumiti ružnog i fizički posve neprivlačnog lika. No, ako pogledate neke od najpopularnijih televizijskih serija, ponekad ti likovi zapravo i nisu toliko ružni koliko ih drugi smatraju.

Matthew Perry, David Schwimmer ili Tina Fey samo su neki od glumaca koji su igrali fizički neatraktivne ili ružne likove u televizijskim serijama. Problem je u tome što su za takve likove, očito izabrani krivi glumci, jer nitko s ovog popisa ne izgleda tako ružno kao što je njihov lik prikazan.

Betty Suarez – ‘Ugly Betty’

Iako je Betty Suarez predstavljena kao ružna djevojka u moru ljepotana i ljepotica, zapravo nije ružna. Usporedite li ju s glumicama koje su igrale istu ulogu, samo u raznim verzijama, shvatit ćete kako uopće nije toliko neprivlačna kako je prikazuju u seriji.

Chandler i Ross – ‘Friends’

U svih 10 sezona jedne od najpopularnijih televizijskih serija, Ross i Chandler se smatraju ne jako ugodnima oku. Monica i Rachel su prikazane kao njihove doslovno ‘bolje polovice’, dok je Joey oličenje ljepote. Pogledate li realno stvari, Chandler i Ross nisu uopće ružniji od ostatka prijatelja.

Carlton Banks – ‘The Fresh Prince of Bel-Air’

Will Smith po epizodi nebrojno puta spusti Carltona na osnovu njegova ‘neizgleda’. No Will zapravo nema ništa pretjerano ljepše od razmaženog Carltona, a ista stvar je i s ostatkom likova u seriji ‘The Fresh Prince of Bel-Air‘.

Alex Dunphy – ‘Modern Family’

U seriji ‘Modern Family‘ mlađa kćer Alex je štreberica koja nosi naočale, a jedini mladić koji ju je izveo na ples bio je gej. I zbog čega je neprivlačna? Očito zato što je pametna i nosi naočale.

Liz Lemon – ’30 Rock’

Kako je moguće da Tina Fey glumi nekoga tko je neatraktivan? Očito je moguće jer je Liz Lemon, lik kojeg Tina igra u seriji ‘30 Rock‘, najneprivlačniji među cijelom ekipom u seriji.

Cijela postava – ‘The Big Bang Theory’

Sheldon i Raj imaju neodoljivo lice, kako na ekranu tako i iza kamera. Bernadette izgleda sasvim prihvatljivo, što čak ni ogromne naočale ne uspjevaju skriti. Leonard također ne spada u ružne muškarce, a jedini su Amy i Howard potencijalni kandidati za ‘ružne likove’ u seriji, no uzmite u obzir da u to ulazi i njihova garderoba te čudni pokreti.

Ružni likovi iz serija koji zapravo nisu ružni
Share via
Copy link
Powered by Social Snap