Pretraga

S prvim danom škole na HRT se vratila legenardna emisija za mlade

A- A+

Na HRT-u su povodom istraživanja tinejdžerskih navika u Hrvatskoj iz programa izbacili emisije za mlade, s objašnjenjem da tinejdžeri uopće ne gledaju televiziju. Tako se na hrvatskoj javnoj televiziji prošlu jesen prestao emitirati Briljanteen, a ukinuta je i legendarna emisija Školski sat. Ova se kultna emisija sada ponovno vraća na ‘sve veće ekrane’ pa je prvi dan škole zazvonio i prvi Školski sat na Drugome programu Hrvatske televizije.

foto: www.hrt.hr

Emisija Školski sat ponovno je na televizijskom rasporedu. Od prvog dana škole, učenici mogu svakog radnog dana od 9 i 30 do 10 sati pratiti nove nastavke legendarne emisije HRT-a.

Učenici koji imaju jutarnju nastavu mogu pogledati popodnevnu reprizu, koja počine u 16 sati i 45 minuta.

Izdvojeni članak

‘Školski.hr’ novi HRT-ov portal namijenjen svim učenicima

– Nakon dugo vremena gledateljima se vraćaju sadržaji koji potvrđuju nezamjenjivu i važnu obrazovnu ulogu javne televizije. Cilj nam je obuhvatiti neke zanimljive školske obrazovne sadržaje od interesa za djecu i mlade, ističe vršiteljica dužnosti glavne urednice Drugoga programa Hrvatske televizije Jasna Burić.

S HRT-a ističu kako će Drugi program ove jeseni posvetiti veliku pozornost emisijama za djecu i mlade u domaćoj produkciji.

– Uskoro ćemo gledatelje upoznati s našim novim obrazovnim projektima. Među njima su emisije ‘Luka i prijatelji’, voditelja Luke Bulića, Re(kreativac) voditelja Ivana Planinića, a svoju emisiju ‘Sjedni, odličan!’ dobit će i profesori, najavila je Jasna Burić.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap