Pretraga

Sad sve možemo izgledati kao Khaleesi: Izašla je linija šminke Game of Thrones

A- A+

Game of Thrones je serija koju njeni gledatelji strastveno prate, o njoj se razvijaju svakakve teorije i pomno se analizira svaka epizoda. Stoga nas ne čudi da je Urban Decay prepoznao potencijal serije i razvio tematsku kolekciju koja izlazi u svibnju kada će se sigurno razgrabiti. Samo se nadamo da nećemo gledati scene iz Red Weddinga po dućanima.

GIPHY

Svi obožavatelji Game of Thrones serije trenutno nestrpljivo iščekuju novu sezonu serije dok istovremeno strepe jer znaju da je ova sezona finalna. Zato nam je Urban Decay pripremio GoT tematsku kolekciju da nas razveseli i unese malo Game of Thronesa u svakodnevicu.

Također su prepoznali potrebu za vodootpornom šminkom jer kada pogledamo posljednju epizodu ne sumnjamo da ćemo pustiti suzu za najdražu seriju koju vjerno pratimo godinama. Tu će nam u pomoć priskočiti vodootporne olovke za oči u četiri nijanse. Olovke 24/7 Glide-On Eye Pencil dolaze u nijansama Lannister Gold, Winterfell Snow (bijela koja se prelijeva), Dragon Smoke (crna s holografskim efektom) i The Night King (svjetlucajuća nijansa tamne plavo-zelene).

Urban Decay

Još uvijek nisu poznati svi detalji kolekcije koji izlaze u svibnju no ono što je sigurno je da ćete s kistovima u obliku mačeva nanositi šminku u stilu i reći: “I slay!” jer kada se pruži prilika za pun, iskoristi ju. Longclaw Jon Snowa pobrinut će se za blendanje vašeg sjenila, a Aryin Needle za preciznije linije na kapku.

GIPHY

Urban Decay

Urban Decay

U kolekciji su predstavljeni ruževi dostojne svake Khaleesi dok ćete pomoću highlightera iz palete poprimiti sjaj Viseriona ( metalik zlatna), Drogona (hladna ružičasta) i Rhaegala (metalik brončana), a nanošenjem cheek i lip tinta izgledat ćete kao da ste netaknuti izašli iz plamena obasjani njegovim sjajem.

GIPHY

Urban Decay

Urban Decay

Ruževi dolaze u četiri prekrasne nijanse i inspirirane su Cersei Lannister ( svjetlo brončana), Daenerys Targaryen ( metalik crvena), Sansa Stark ( nude breskva) i White Walker (boja vina).

3D pop-up palete oduševit će sve fanove

Kolekcija pokušava predstaviti sve dijelove kraljevstva pa je tako paleta 3D i tematska bojama. Kuća Targaryen je predstavljena bojama dragog kamenja, Lannister bojama koje odišu kraljevskim sjajem, Stark paleta se sastoji od neutralnijih boja i smoky tonova, a zastupljene su i mat i svjetlucave nijanse, a White Walker sjenila su hladnije ledene svjetlucave nijanse.

Urban Decay

Urban Decay

Nestrpljivo čekamo novu kolekciju i sve vizuale, a predivna Lucija Lugomer nam je pokazala i mali teaser sa snimanja iz Dubrovnika.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fllugomer%2Fvideos%2F374121063179288%2F&show_text=0&width=267

Sad sve možemo izgledati kao Khaleesi: Izašla je linija šminke Game of Thrones
Share via
Copy link
Powered by Social Snap