Pretraga

Scarlett Johannson ponovno najseksipilnija žena na svijetu

A- A+

Američka glumica, danskih korijena Scarlett Johannson, ponovno je najseksipilnija žena svijeta prema muškom magazinu bogate tradicije, Esquire. Ova 28-godišnjakinja poznata po ulogama u filmovima ‘Izgubljeni u prijevodu’, ‘Vicky Cristina Barcelona’, ‘Prestiž’ te ‘Crna dalija’, drugi je puta na čelu Esquireove ljestvice. Prvi puta je laskavu titulu osvojila 2006. godine.

Foto: Naslovnica novog Esquire magazina

Rasna plavokosa glumica, s povremenim izletima u druge boje Scarlett Johannson, ponovno je najseksipilnija žena svijeta, prema muškom magazinu Esquire. Ovo je glumici poznatoj po ulogama u filmovima ‘Izgubljeni u prijevodu’, ‘Prestiž’, ‘Iron Man 2’, druga titula prema spomenutom magazinu, nakon što je prvu dobila još 2006. godine.

Izdvojeni članak

Izabrana Miss svijeta, saznajte kako se plasirala naša Riječanka

Od tada se dosta toga dogodilo. Primjerice prekrasna glumica se udala i razvela od kolege Ryana Reynoldsa, zavrijedila je prestižnu kazališnu nagradu Tony, za ulogu u predstavi ‘A View From The Bridge’ te je glumila u po zaradi trećem filmu svih vremena ‘The Avengers’.

Sada je ponovno zaručena za bivšeg francuskog novinara Romaina Dauriaca, koji je ‘pomalo ljubomoran’ što glumici jako paše.

Inače prošle godine je najseksipilnijom ženom svijeta prema magazinu Esquire proglašena također glumica Mila Kunis, koja je i ove godine bila u užoj konkurenciju za laskavu titulu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap