Pretraga

Kako se oblači grudnjak? Na društvenim mrežama vodi se velika rasprava

A- A+

Jedna je tviterašica ovih dana na toj društvenoj mreži pokrenula veliku raspravu. Objavila je sliku dva različita načina odijevanja grudnjaka, a mnogi, da se to iščitati iz komentara, nisu znali da postoji više od jednog.

https://twitter.com/nakaimosu/status/1109912604271616006

– Hej ljudi, kako vi odijevate grudnjak? S kopčom naprijed pa ga okrenete ili regularno pa grudnjak kopčate na leđima? Moram znati, napisala je tviterašica uz slikovni prikaz oba načina.

Nije dugo trebalo da krene rasprava i podjela na crveni ili plavi tabor – u ovih nekoliko dana njena je objava prikupila preko 1.200 retweetova, preko 10.000 lajkova i gotovo 4.000 komentara.

Izdvojeni članak

‘Da, upravo sam stavila svoju sliku u grudnjaku na Facebook. Zašto?’

Većina djevojaka tvrdi da je pravilno zakopčati ga s prednje strane pa okrenuti i navući naramenice. Tu je izbila mala svađa jer su druge sudionice rasprave ustvrdile da je to ‘način za žene koje su slabići’ te kako je jedina pravilna metoda kopčanje na leđima. U raspravu su se uključili i oni koji su tek sada shvatili da postoji više načina, kao i žene koje kombiniraju oba.

– Doslovno zakoračim u grudnjak i povučem ga, slično kao hlače, uopće nema potrebe za otkopčavanjem, napisala je jedna tviterašica, a nekoliko njih složilo se s tim načinom.

Djevojke koje nose sportske grudnjake ustvrdile su kako nemaju ovakve dileme, a nemaju ih ni one koje grudnjak ne žele nositi.

– Ovi komentari su smiješni! Ja sam slijepa i kopčam grudnjak na leđima, što traje sekundu. To je najlakši način – čak i ako ne vidiš kopču osjećaš ju prstima, zaključila je jedna djevojka.

Kako se oblači grudnjak? Na društvenim mrežama vodi se velika rasprava
Share via
Copy link
Powered by Social Snap