Pretraga

Seks, droga i novi Skinsi

A- A+Počela je još jedna sezona tinejdžerskog opijanja, drogiranja i seksa. Da, počeli su novi Skinsi.

Višestruko nagrađivana britanska serija ušla je u šestu godinu prikazivanja. Ni ovaj puta ne manjka drame koja, nećete vjerovati, najmanje proizlazi iz školskih obaveza. Tu su ljubavni trokuti, četverokuti, smrti i ubojstva, ali to je u Skinsima već normalno. Zapitate sami sebe kakav je zapravo taj Bristol i gdje su pobogu toj djeci roditelji.

U novoj sezoni nastavljamo pratiti neprilagođenu Franky, popularnu curu Mini i njene dvije prijateljice Liz i Grace, rokera Richa, luzera Aloa, frajera Nicka i njegovog brata Mattya. Avanture im prvi puta počinju daleko od Engleske, u Maroku. Partijanje po pustinji dovest će ih u kontakt s prilično opasnim ljudima. Neke bi to moglo koštati glave.

Ako ste štovatelj i vjerni pratioc svake minute serije, prva vas epizoda neće razočarati. Za one koji nisu upoznati s konceptom ovog britanskog hita, treba napomenuti kako se kompletna glumačka postava mijenja svake dvije sezone. Do sada su treća i četvrta bile najkontroverznije (s najviše droge, alkohola i jebanja) pa je peta pokraj njih izgledala poput dječjeg vrtića, ali možda nova sezona sve nadoknadi. Misfitsi i Skinsi britanska su Sodoma i Gomora koja jede američku tinejdžersku naivu za doručak. 

Seks, droga i novi Skinsi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap