Pretraga

Serije u kojima su kroz sezone zamijenjeni glumci

A- A+

Često se zna dogoditi da se u serijama koje se protežu u nekoliko sezona glumačka postava izmijeni. Ponekad se radi o bolesti, otkazu ili nečem trećemu, no nije čudno da se tijekom desetak godina može dogoditi da netko od glavnih glumaca bude spriječen u daljnjem angažmanu. Posljednja humoristična serija koja je doživjela spomnuto je ‘Two and a Half Men’ koja je ostala bez Charlieja Sheena te Angusa T. Jonesa. Nekada se zamjena ne odrazi loše na gledanost, ali u većini slučajeva seriji opadne popularnost.

Pojedine serije čije se snimanje odvuče na nekoliko sezona, dožive i određene promjene u glumačkoj postavi. Ponekad se dogodi da glavni glumac zahtijeva više novca, oboli ili se jednostavno zasiti što često zna utjecati i na samu popularnost serije. U nastavku pogledajte koje su humoristične serije nastavile prikazivanje bez prvotnog izbora glavnih glumaca.

‘Two and a Half Men’

Nakon što su fanovi cijelo desetljeće proveli uz Jakea Harpera, 11. sezonu popularne humoristične serije ‘Two and a Half Men’ gledat će bez Angusa T. Jonesa. Seriju je već napustio Charlie Sheen kojega je zamijenio Ashton Kutcher, što se odrazilo na gledanost, stoga će vjerojatno i gubitak drugog člana originalne postave dodatno odbiti fanove od daljnjeg praćenja.

‘That ’70s Show’

Na početku snimanja serije ‘That ’70s Show’ glavnu ekipu činila je urnebesna šestorka: Eric, Donna, Jackie, Kelso, Steven i Fez. Međutim od 1998. do 2006. godine kada je snimljena posljednja osma sezona, Topher Grace (Eric) zahtjevao je veću plaću, zbog čega se nije pojavio do posljednje epizode. Umjesto Erica, pojavio se Randy kojega je glumio Josh Meyers.

‘Spin City’

Otkačenu ekipu u ‘Spin Cityju’ napustio je glavni lik Michael Flaherty kojega je utjelovio Michael J. Fox. Na mjesto desne ruke nesposobnog gradonačelnika Randalla M. Winston stigao je Charlie Sheen. J. Fox je obolio od Parkinsonove bolesti te je zbog toga 2000. godine odlučio više se posvetiti obitelji i skupljanju novca te širenju znanja o boelsti.

‘Fresh Prince of Bel Air’

U seriji koja je proslavila Willa Smitha, ulogu tete Vivian na početku je glumial Janet Hubert, a 1993. godine je na njeno mjesto došla Daphne Reid koja se zadržala sve do posljednje šeste sezone. Iako nije riječ o glavnoj glumici, zamijena Vivian Banks bila je itekako upečatljiva jer je Janet Hubert puno bolje pristajala uloga stroge majke i tetke.

‘Cimmer fraj’

U dvije sezone hrvatske humoristične serije ‘Cimmer fraj’ također su se dogodile dvije izmjene. Samo u prvoj sezoni Joška Macolu i Anđu, vlasnike hotela, glumili su Zlatan Zuhrićš i Arijana Čulina. Druga sezona je imala četiri puta manje epizoda te je umjesto Zuhre došao Žarko Radić, a Arijanino mjesto preuzela je Ljiljana Bogojević.

Serije u kojima su kroz sezone zamijenjeni glumci
Share via
Copy link
Powered by Social Snap