Pretraga

Severina i Bajaga će biti članovi žirija u ‘X Factoru’

A- A+

Pink TV uskoro kreće s emitiranje ‘X Factora’ u kojem će se tragati za novom regionalnom pjevačkom zvijezdom. Upravo zbog toga članovi žirija moraju biti regionalne zvijezde velikog kalibra, a svoje mjesto su navodno potvrdili Severina i Bajaga. Audicije počinju 20. kolovoza te produkcijski tim pregovara s Anicom Dobrom, Sašom Lošićem i Dinom Merlinom kako bi popunili još dva preostala mjesta u žiriju.

Na jesen Pink TV kreće s emitiranjem ‘X Factora‘ u kojemu će četveročlani žiri tragati za novom regionalnom pjevačkom zvijezdom. Produkcijski tim već je u potrazi za zvijezdama koje bi trebale ocjenjivati kandidate, a kako Blic doznaje, za sad su Severina i Bajaga potvrdili svoje sudjelovanje.

Izdvojeni članak

Video: Na nizozemskom X Factoru pobijedio 18-godišnji Bosanac

Čola i Brega prezauzeti

– U žiriju moraju biti regionalne zvijezde velikog kalibra jer među natjecateljima tražimo i novu, veliku regionalnu zvijezdu. Jesmo pregovarali i sa Zdravkom Čolićem i Bregovićem, ali teško je sa zvijezdama tog ranga uklopiti u njihov raspored i obavezu kakav je ovaj show , izjavila Sandrina Anđić, direktorica produkcije MBK za Blic.

Sandrina je četiri sezone uspješno radila show ‘Ja imam talenat’, tako da ni ‘X Factor’ ne bi trebao podbaciti.

Izdvojeni članak

Djevojka svojom pričom i pjesmom rasplakala cijeli X Factor

Četiri člana žirija i 10 mentora

Tim pregovara s Anicom Dobrom, Sašom Lošićem i Dinom Merlinom kako bi popunili slobodna mjesta u žiriju, ali i među mentorima. Naime, član žirija je netko tko odlučuje na audicijama koji natjecatelj prolazi dalje i ide se u vježbaonicu. Čak 10 mentora je predviđeno za njihove učitelje koji će također biti regionalne zvijezde.

– Ovo je veoma specifičan show na višem nivou zabave. Jer pobjednik, drugoplasirani i trećeplasirani postaju prave zvijezde, ističe Sandrina. Audicije za prve regionalni ‘X Factor’ počinju 20. kolovoza, a pobednik dobiva ekskluzivni glazbeni ugovor s kompanijom ‘Sony’ i ‘City recordsom’, album, turneju i 200 tisuća eura.