Severina i Bajaga će biti članovi žirija u ‘X Factoru’

Pink TV uskoro kreće s emitiranje ‘X Factora’ u kojem će se tragati za novom regionalnom pjevačkom zvijezdom. Upravo zbog toga članovi žirija moraju biti regionalne zvijezde velikog kalibra, a svoje mjesto su navodno potvrdili Severina i Bajaga. Audicije počinju 20. kolovoza te produkcijski tim pregovara s Anicom Dobrom, Sašom Lošićem i Dinom Merlinom kako bi popunili još dva preostala mjesta u žiriju.

Na jesen Pink TV kreće s emitiranjem ‘X Factora‘ u kojemu će četveročlani žiri tragati za novom regionalnom pjevačkom zvijezdom. Produkcijski tim već je u potrazi za zvijezdama koje bi trebale ocjenjivati kandidate, a kako Blic doznaje, za sad su Severina i Bajaga potvrdili svoje sudjelovanje.

Video: Na nizozemskom X Factoru pobijedio 18-godišnji Bosanac

Čola i Brega prezauzeti

– U žiriju moraju biti regionalne zvijezde velikog kalibra jer među natjecateljima tražimo i novu, veliku regionalnu zvijezdu. Jesmo pregovarali i sa Zdravkom Čolićem i Bregovićem, ali teško je sa zvijezdama tog ranga uklopiti u njihov raspored i obavezu kakav je ovaj show , izjavila Sandrina Anđić, direktorica produkcije MBK za Blic.

Sandrina je četiri sezone uspješno radila show ‘Ja imam talenat’, tako da ni ‘X Factor’ ne bi trebao podbaciti.

Djevojka svojom pričom i pjesmom rasplakala cijeli X Factor

Četiri člana žirija i 10 mentora

Tim pregovara s Anicom Dobrom, Sašom Lošićem i Dinom Merlinom kako bi popunili slobodna mjesta u žiriju, ali i među mentorima. Naime, član žirija je netko tko odlučuje na audicijama koji natjecatelj prolazi dalje i ide se u vježbaonicu. Čak 10 mentora je predviđeno za njihove učitelje koji će također biti regionalne zvijezde.

– Ovo je veoma specifičan show na višem nivou zabave. Jer pobjednik, drugoplasirani i trećeplasirani postaju prave zvijezde, ističe Sandrina. Audicije za prve regionalni ‘X Factor’ počinju 20. kolovoza, a pobednik dobiva ekskluzivni glazbeni ugovor s kompanijom ‘Sony’ i ‘City recordsom’, album, turneju i 200 tisuća eura.

Odgovori