Pretraga

Severina srednjoškolki poklonila haljinu za maturalnu večeru

A- A+

Prilikom gostovanja na Narodnom radiju popularna pjevačica Severina jednoj maturantici je uljepšala jednu od najvažnijih večera u životu, onu maturalnu. Naime srednjoškolka Ana javila se s molbom kako obožava Severinu i njene odjevne kombinacije, stoga je htjela da joj Severina posudi jednu od svojih haljina. Pjevačica se odazvala ovoj molbi i djevojci poklonila haljinu i cipele.

story.hr

Maturantica Ana će na svojoj maturalnoj večeri zasigurno zasjati jer će nositi Severininu haljinu. Nakon što je čula da Severina gostuje na Narodnom radiju, Ana je objasnila kako ima šestero braće i sestara, a kako obožava način na koji se Severina odjeva. Zbog toga je tražila posudbu haljine, a njena želja je ostvarena.

Izdvojeni članak

Maturalna haljina od zadaća iz matematike

Severina je bila oduševljena idejom da može pomoći maturantici. Zbog toga je odmah pozvala kreatoricu Aleksandru Dojčinović da zajedno ostvare san srednjoškolki Ani, piše 24sata.hr.
U emisiji Narodnog radija uplakana Ana je zahvalila Severina, a dotaknule su se i priče oko maturalnih cipela.

– Dobit ćeš i cipele jer si isto kao i ja ‘Pepeljugina sestra’. I ja nosim broj 40, moje cipele nikome ne odgovaraju! Bit ćeš prava princeza, rekla je Severina maturantici.
Pritom je otkrila kako joj je posebno drago što je nekome uljepšala provod na maturalnoj večeri, jer sama na svoju nije išla.
– Tu večer, kad je bila moja maturalna, imala sam dogovoren svoj prvi koncert u diskoteci u hotelu Lav, prisjetila se pjevačka zvijezda.

Iako je prilikom svog nastupa u Lavu imala svega dvije i pol pjesme, ta gaža joj je bila jako bitna.
Stigla je na sam kraj svoje maturalne večere i bila jako tužna, međutim na kraju je povela pjesmu i sa srednjoškolskim vršnjacima.