Pretraga

Simpsoni prije 16 godina jezivo predvidjeli budućnost

A- A+

Na internetu se mogu naći mnoge teorije zavjere u kojima razni YouTube paranoici nalaze kodirane poruke, skrivene znamene i kamuflirana predviđanja u serijama i filmovima. Ovo nije jedna od njih. Jedan je pisac popularnih Simpsona 2000. godine mislio da baca dobru foru, a danas mu vjerojatno nije do smijeha.

Izdvojeni članak

[Mrak scena] Homer Simpson po novom voli gucnuti hrvatsko vino

Epizoda popularnih Simpsona iz 2000. godine, pod nazivom ‘Bart to the future’, prikazuje odrasli život Barta Simpsona. Bartova budućnost nije svjetla. Prikazan je kao luzer koji svira nebitnom bendu i jedva preživljava. 

S druge strane, njegova sestra Lisa je ‘prva strejt  predsjednica SAD-a’. Kada doživi još jedan glazbeni neuspjeh, Bart odluči potražiti pomoć svoje moćne sestre. Odlazi do nje u Bijelu kuću i upada upravo u trenutku kada ju savjetnici upozoravaju da je ‘bivši predsjednik Trump’ ostavio zemlju  u ogromnim dugovima. 

2000. godine Trump je bio samo poslovnjak i televizijska ličnost, a ideja o njemu kao predsjedniku spadala u kontekst humorističnih serija i crtića. Danas, kada je Trump izgledan kandidat za predsjedničku funkciju, nikome nije smiješno.

– U tom trenutku to mi se činilo kao logičan posljednji korak prije udaranja o dno. Ideja je bila u sladu s pričom o tome kako je Amerika poludjela, ispričao je Dan Greany, pisac epizode za Hollywood Reporter.

Copy link
Powered by Social Snap